Lule të Vetmuara/ Ejlyl mëson që Kemal ka rràhur nënën e saj

Çfarë do të kërkojë Feride nga Toprak? Ejlyl mëson që Kemal ka rràhur nënën e saj. Si do të jetë përballja mes Ejlyl dhe Mesude? Songyl dhe Gynej përballen me nënë e këtij të fundit. Çfarë do të kërkojë ajo? Kader vazhdon të vuàjë për shkàk të nënës së saj…Seher dhe Meral arràtisen nga vendi i ngjarjes.

Seherin e vrét ndërgjegjja për vràsjen ndërsa Meral përpiqet ta qetësojë duke i dhënë se ai nuk ka vdékur. Feride vendos t’ja fshehë të atit lidhjen e saj me Toprakun. Busra i tregon Ejlylit se Kemali ka rràhur Mesuden.  Seher mendon të dorëzohet në políci por Meral i lutet të mos e bëjë.  Mesude rikthehet për të punuar në shtëpinë e Nazanit.

Songyl dhe Gynej përballen me nënën e këtij të fundit. Ajo i kërkon Gynejit të rikthehet në shtëpi por ai nuk pranon pasi është i zemëruar me të atin. Në mënyrë tërësisht të papritur, Nazan përballet me polìcët që trokasin në derën e saj për ta arréstuar.  Defne, e cila ndikohet shumë nga ngjarjet e fundit të ndodhura me nënën e saj, bie në dépresion të rëndë. Si pàsojë e gënjeshtrës që Nazan i tha Eminesë, Mesudeja përballet me vdékjen.

Kemali është në pànik të madh nga frika se do e kapin.  Fakti i arréstimit të Nazanit bëhet shkak që të prishet marrëdhënia mes Ejlylit dhe Serkanit. Songyl e bind Gynejin të kthehet në shtëpi. Emine vendos të birësojë Gylxhanin. Ejlyl përballet me Mesuden dhe i tregon që di gjithçka. Mesude sërish e mbron Kemalin edhe pse ai e rràhu. Kader vazhdon të vuàjë nga Banu. Kjo e fundit tenton të gòdasë të bijën…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*