Lule të vetmuara/ Ejlyl merr një telefonatë. Ajo është e frīkèsūar se mos Kemal është gjállè

Gynej i thotë Defnes se e shikon atë si motër. Defne për të shpètūar nga situata thotë se është e dashuruar me profesor Toprakun. Mesude mëson se Kemali jeton. Defne fton në shtëpi Meralin dhe i dhuron një varëse. Dikush merr në telefon Ejlylin por nuk i flet. Ejlyl dysh0n se pas telefonatës fshīhet Kemali.

Tefik i tregon Defnes dhe Serkanit se është dashuruar me dikë tjetër. Feride fton Ejlylin në shtëpinë e saj. Toprak fton Feriden të dalin së bashku por ajo nuk pranon. Ejlyl insiston që Feride dhe Toprak të dalin bashkë. Kemal futet në shtëpinë e Ferides dhe e tmèrr0n Ejlylin. Ai kërkon që Ejlyl t’i kthejë florinjtë. Toprakut nuk i punon motorri dhe ai e Feride vonohen për në shtëpi. Kemal tent0n t’i bëjë kèq Ejlylit.

Ejlyl kërkon ndīhmë dhe për fat të mirë Feride e Toprak e dëgjojnë. Kemal largohet para se të kápet. Toprak e sheh Kemalin duke u larguar por nuk e di që ai është njèrkū i Ejlylit. Ejlyl e gènjèn Feriden dhe i thotë se po shihte mákth.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*