Lule të Vetmuara/ Ejlyl qéllon me shuplakë Zejnon

Xhemre nuk është aspak mirë nga gjëndja psikologjike. Për çfarë do të bisedojë Zejno me Serkanin? Sa do të zgjasë lumturia e Meralit? Zejno merr një dénim nga drejtoresha Neriman, ajo tashmë duhet të shpërngulet në një tjetër jetìmore. Si do të jetë përballja kësaj here mes dy motrave, Zejno dhe Xhemre?

Kemali vendos të përfitojë nga prova që ka kundër Nazanit. Xhemre çméndet duke parë vazhdimisht Gokhanin. Pronari i lokalit kércénon Seherin se do i tregojë gjithçka Meralit nëse ajo nuk bën çfarë të dojë ai. Zejno për të bërë xhéloze Ejlylin thotë se Serkani e pëlqen atë. Ejlyl qéllon me shùplakë Zejnon.

Feride dhe Toprak heqin dorë nga dieta. Nga ana tjetër, Feride dhe Topraku fillojnë të dyshòjnë mbi Seherin, ndaj i vihen nga pas. Xhemre kërkon Gokhanin nëpër konvikt dhe nuk e pranon dot faktin se ai ka vdékur. Ejlyl njofton Feriden për gjendjen e Xhemres. Ejlyl është e vetmja nga vajzat që e mëson këtë dhe përpiqet ta ndihmojë Xhemren.

Zejno përballet me zemérimin e Xhemres e cila po vùan.  Ajo i kërkon të ëmës ta marrë nga jetìmorja. Seher e pérzë Meralin nga shtëpia duke i thënë se nuk mund të jetë dot nëna e saj. Meral dhe Seher ndàhen mes lòtësh nga njëra-tjetra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*