Lule të Vetmuara/ Ejlyl e detyruar rikthehet në shtëpinë e nënës së saj

Ejlyl e detyruar rikthehet në shtëpinë e nënës së saj. A do të mundet Feride dhe Toprak ta largojnë atë nga ajo shtëpi ku është e rrezikuar në çdo moment? Banu nga ana tjetër është e déshpëruar nga bràktisja e familjes së saj? Çfarë do të kërkojë Serkan nga Toprak?

Gynej përpiqet t’i gjejë të dashur Kaderit në mënyrë që të qëndrojë vetëm me Songylin. Xhemre i kërkon Gokhanit të ndihmojë Ejlylin dhe Serkanin. Defne akùzon Xhemren se kërkon t’i marrë Gokhanin. Xhemre ia bën të qartë Defnes se mes saj dhe Gokhanit nuk ka asgjë. Ejlyl dhe Serkan gjejnë një shtëpi për të jetuar.

Songyl, Kader dhe Xhemre vendosin t’i ndihmojnë me sende për shtëpinë. Kader nuk qëndron dot pa i dëgjuar zërin të ëmës dhe e merr në telefon. Ajo bashkohet me Banun dhe vendos ta ndihmojë për tu bashkuar me Sedatin.

Kader génjen Sedatin dhe i thotë se ajo nuk është vërtet vajza e Banus. Meral viziton në spital Selmën. Kjo e fundit i kërkon falje për veprimin që bëri. Meral largohet nga spitali mes lòtësh pasi i mungon dashuria e nënës. Topran arrin të gjejë shtëpinë e Ejlylit dhe Serkanit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*