Lule të Vetmuara/ Defne mëson se Ejlyl ka vrárë njerkun e saj

Songyl, Ejlyl dhe Xhemre grábisin një shtëpi për t’i kthyer paratë Kemalit dhe për të shpëtuar Kaderin. Songyl kapet mát nga pronarët e shtëpisë por ata e falin. Kader shpëton nga kthetrat e Xhemalit falë mikeshave të saj por ajo mendon se prapa kësaj fshihet e ëma.

Defne mëson se Ejlyl ka vrárë njerkun e saj. Nazan shkon të den0ncojë në p0lici por tërhiqet kur mëson se edhe Serkan është përfshirë në këtë krim. Defne nuk e di këtë dhe i den0ncon vajzat e jetim0res.

Vajzat, të cilat ndërmarrin veprime për të shpëtuar Fatin, këtë herë janë në një nxitim të ri kur Songul është bll0kuar në shtëpinë e Seda dhe Aliut. Ata duhet ta shpëtojnë atë përpara se Songyl të shkojë në bùrg.

I frikësuar nga hùmbja e konkursit nga Defne dhe ndjenjat e Serkanit për muajin Shtator, Nazan vendos që urgjèntisht të shpëtoj nga vajzat për të mbrojtur fëmijët e saj. Por për këtë arsye, ai nuk është i vetëdijshëm për rrèzikun që hedh të birin.

Feride është befasuar nga propozimi i martesës që vjen nga Toka dhe një surprizë e pret atë. Fati vendos të provojë çdo mënyrë që nëna e saj ta arrijë atë. Kemal është zhdùkur. Ndërsa vajzat mendojnë se i kemi hequr qafe Kemal, të gjithë janë të tronditur nga ekipet e p0licisë që vijnë në vend.

P0licia arrèston vajzat më akuzèn se kanë vrárë Kemalin. Mesude për të shpëtuar Ejlylin e merr fájin përsipër.  Kemal rikthehet dhe shpëton Mesuden. Rikthimi i Kemalit fut sërish në teláshe Ejlylin pasi ai nuk i ndahet. Një çift i pasur kërkojnë të birësojnë Songylin. A do pranojë ajo? Na mbetet ta mësojnë me episodet e reja gjatë kësaj jave në orën 16:05 në TV Klan.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*