Lule të Vetmuara/Defne krijon lìstën e hàkmarrjes

Pàsuria që Nazani dhe Defneja do gëzojnë me vdékjen e të afërmit të tyre, u ka rikthyer atyre humorin për shumë gjëra, pas shpresës që i është shtùar se për Serkanin do ketë një të ardhme shumë më të mirë dhe një sèmundje të mpòshtur. Ndër gjërat e parë që Defne mendon të bëjë, është krijìmi i një liste me emrat e personave që u janë kthyer në àrmíq gjatë periudhës së tyre të vàrfërisë,duke lënë të kùptohet se kanë qenë miq vetëm për intères. Nazani është dakord, madje i kërkon që në fillim fare të véndosë Nerimanin.

Ndërkohë, vajzat në jétímore tèlefonojnë Meralin për ta pýetur nëse Kaderi do qëndrojë atje po do kthéhet, dhe Meralit i ikén trùri pasi edhe persona të tjerë e pyesin mbi gjëra që ajo nuk është e vetdìjshme. Ajo insìston se nuk a ka thírrur ajo Kaderin dhe nuk e di se çfarë po lùhet në atë mes apo se ku ndòdhet Kaderi. Teksa ndòdhet ende në bisedë me vajzat, në vilën e Meralit vjen pòlìcia. Ato i shòqëron Maxhideja dhe Harika, të cilat thonë se kanë gjètur Meralin të mbùluar në gjàk.

Ajo insìston para pòlícëve që Kaderi është si motra saj dhe assesi nuk do bënte diçka që mùnd ta lèndojë atë, ndaj duhet ta besojnë dhe thjesht të gjejnë Kaderin se ku ndodhet ajo. Gjatë asaj kohe, Ezhderi lë telefonin e Kaderit në një cep të oborrit, duke fshìrë shénjat e gishtave. Ai futet brenda dhe hìqet sikur i qëndron pranë Meralit. Maxhide ndòdhet gjithashtu pranë, dhe dèshmon se një ditë më parë, ato të dyja kanë pàsur një përlèshje shumë të àshpër në po atë shtëpi.

Merali àrréstohet dhe të gjithë shkojnë pas saj për t’iu bërë mbéshtétje. Songyli, e ka të vèshtirë të bésojë se Merali nuk ka bërë asgjë dhe i vihet asaj nga pas për ta pyetur me ngùlm se ku është Kaderi. Të tjerët që ndòdhen prezentë, mùndohen ta përméndin Songylin se po bëhet fjalë për Meralin dhe ajo nuk do e lèndònte kùrrsesi Kaderin. Gjatë asaj kohe, Ejlyli fàjëson veten duke qenë personi që e ka shtýrë Kaderin të shkojë pranë Meralit pasi mòri mèsazhin, edhe pse Kaderi nuk ishte dakord që të shkonte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*