Lule të Vetmuara/ Defne bëhet xheloze kur sheh Gokhanin duke puthur Xhemren

Ejlyl shkon në shtëpinë e nënës së saj që të festojë ditëlindjen e Byshres. Çfarë do të thuhet pësëri mes saj dhe Kemalit? Meral kapet nga Neriman në momentin që po del fshehurazi nga konvikti. Kush e ka spiunuar atë? Xhemre gjen një karte celulari në xhepin e xhaketës së babait të saj. Çfarë do të zbulojë ajo?

Defne bëhet xheloze kur sheh Gokhanin duke puthur Xhemren. Ejlyl i plotëson dëshirën motrës dhe shkon në shtëpi për të festuar ditëlindjen. Kemali përfiton nga rasti për të ngàcmuar Ejlylin. Meral del sërish fshehtas nga konvikti dhe Seher i tregon Nerimanit. Neriman e kap Meralin duke ia mbàthur. Meral kupton që Seheri i ka treguar Nerimanit dhe i bërtet nënës së saj e madje e shtyn duke e hedhur në tokë.Image may contain: 1 person, phone and text

Neriman dhe Songyl i bërtasin Meralit e cila ia shfryn të gjithë inàtin Seherit. Xhemre gjen një kartë telefoni në xhepin e xhaketës së të atit. Ajo mëson se i ati ka një fëmijë jashtë martese. Emine i tregon Xhemres se e ka parë babain e saj me dikë tjetër.

Seher vendos ta lërë punën si këngëtare. Mesudes i kërkojnë dorën e Ejlylit për tu martuar. Kemal inatoset dhe nuk pranon ta japë dorën e Ejlylit. Prindërit e Gokhanit zìhen dhe në shérr e sipër Emine qéllon bashkëshortin. Defne hyn në déprésion dhe nuk pranon të kurohet. Xhemre është kurioze për motrën e saj dhe vendos ta gjejë.

Image may contain: 1 person

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*