Lule të Vetmuara/ Banuja bràktis foshnjën e porsalindur

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Songyl dhe Gynejit? Ndërhyrja dhe planet e Mertit për të príshur dashurinë mes Songylit dhe Gynejit, pati rezultatet e saj. Tashmë në sytë e Songylit, Gyneji është një person i pa përmbàjtur të cilit i janë errëésuar syte, ndërsa Merti është një djalosh guximtar i cili ténton të bashkojë atë me Gynejin, edhe pse ka ndjenja për Songylin.

Songyli nuk arrin dot të shikojë të vërtetën, dhe Gyneji as që do përpIqet më tepër për këtë, duke qenë i lodhur nga kryeneçésia e përhérshme e Songylit. Sado që të tjerët mundohen të hapin sytë të dyve, ato mbajnë mendjen e tyre dhe nuk shkojnë pranë njeri-tjetrit. Nga ana tjetër, vajzave i duhet të përbàllen edhe me Kemalin.

Për të, ato kanë menduar një kùrth me idenë që do arrijnë që ti nxjErrin fytyrën e vërtetë për ta fùtur njëherë e përgjithmonë në bùrg. Plani konsiston me takimin mes Ejlylit dhe Kemalit, brenda në taksinë ku ai po punon. Sipas planit, Ejlyli do i shkojë vetë tek këmbët që ai sërish të nxjérrë anën e tij negàtive ndàj saj, dhe kështu vajzat do mùnd ta fotografojnë momentin.

Nga ana tjetër, mes vajzave, edhe Kaderi ka pròblemin e saj. Ajo nuk e gjen gjëkundi motrën e saj të porsalindur: Kaderi dhe Gyneji shkojnë të takojnë atë në spItal por sekretarja i informon se zonja Banu ka bërë daljen së  bashku me foshnjen e saj. Menjëherë ato nisen për tek Banuja e cila qendron e qetë në shtëpinë e saj. Më në fund marrin vesh vendndodhjen e foshnjës; Banuja e ka lënë në pragun e shtëpisë së Gynjit.   

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*