Lule të Vetmuara/ Banu rrémben Derinin

Mesude vendos të hàkmerret ndaj Nazanit por pendohet. Xhemre nuk pranon të largohet nga jétimorja dhe të jetojë me hallën e saj. Toprakut i del génjeshtra. Kader i merr leje Sedatit dhe e çon Derinin në park. Banu rrémben Derinin.  Kader ndihet fajtore që i besoi të ëmës ndërsa Sedat shqetésohet për të bijën.

Banu duke mos patur asnjë rrugëzgjidhje e çon Derinin tek Sedati. Derin i kërkon të atit të bashkohet me Banun dhe të jetojnë së bashku.  Vedat pajtohet me Banun dhe vendosin të shpërngulen jashtë shtetit. Banu shkon të takojë për herë të fundit Kaderin. Kader ndahet zemërthyér nga e ëma por shoqet i gjenden pranë.Image may contain: 2 people, people standing, people sitting, child, text and outdoor

Kur Mesude nuk e gjen dot beben, nuk gjen zgjidhje tjetër vetëm se të telefonojë Ejlylin. Duke i thënë që gjatë ditës Kemali nuk është në shtëpi, e thërret Ejlylin që të kujdeset për beben. Edhe pse pa dëshirën e saj, Ejlyli pranon dhe bie në kùrthin e Kemalit sapo mbërrin në Shtëpi.  Ndërsa kthimi i Burakut  në  shkollë, krijon një shok shumë të madh.

Duke u parë me urréjtje nga të gjithë Buraku fillon planet e tij për hàkmàrrje. Gokhan shkon në shtëpi dhe gjen të atin. Ai debàton me të atin dhe nuk e pranon dot në shtëpi. Halla e Xhemres bën një marrëveshje me Nazanin. Songyl, Ejlyl dhe Xhemre i kthejnë buzëqeshjen Kaderit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*