Lule të Vermuara/ Gokhan përléshet me Burak kur mëson se ishte ai shkàktari zjàrrit

Ejlyl shkon të takohet me nënën dhe motrën e saj me shpresen se tashmë mund të jenë një familje e lumtur tani që hòqen qafe Kemalin. Por sa do të zgjasë lumturia e saj? Gokhan përléshet me Burak pasi mëson se shkàktar i zjàrrit ka qënë ai. Çfarë do të ndodhë me Burakun? Feride kthehet në jétimore pranë luleve të vétmuara të saj.4

Banu i ofron para Kemalit që të largohet nga puna. Ejlyl pajtohet me të ëmën. Meral ndërhyn në marrëdhënien e Songylit dhe Gynejt dhe i prish punë. Kader shkon në shkollë me Kemalin. Songyl nxehet kur sheh Kaderin në makinë me Kemalin dhe tenton të rrahë këtë të fundit. Vajzat e jétimores i ofrojnë ndihmë Defnes por kjo e fundit nuk e pranon ndihmën e tyre pasi mendon se ato po e mëshirojnë.

Xhemre i kërkon Defnes t’i tregojë çfarë tha Tefiku por Defne ka frikë të flasë. Feride vendos të rikthehet në punë. Kader i tregon shoqeve që do të japë palcë për Derinin. Songyl e kupton që ky ka qenë plani i Banus dhe i lutet Kaderit të hapë sytë dhe të kuptojë që e ëma e do për intéres.

Gynej i jep para Songylit dhe ajo inàtoset keq me të. Gokhan mëson se shkàktar i zjàrrit ka qenë Buraku. Gokhan rreh Burakun në mes të shkollës. Kemal i lutet Mesudes të kthehet në shtëpi. Ejlyl kërkon punë që të ndihmojë nënën dhe motrën. Ajo lëndohet kur mëson se e ëma është rikthyer me Kemalin. Neriman bën çmos të pérjashtojë Feriden sërish.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*