Lòt në Detin e Zi/ Tahiri del menjëherë nga spítali

Të gjithë janë të lumtur për Tahirin dhe gjètjen e tij, por Nefes nuk është e qetë për gjèndjen e Merxhanit. Ajo shkon pranë saj dhe mundohet t’i flasë sa më mirë e bukur për t’i dhënë zemër e moral. Nefes është e bindur se atë e ka varúr Vedati dhe se është vetëm një kúrban tjetër i tij. Por si gjithmonë, çdo veprim i saj merret në mënyrë nègative nga ana Nazarit dhe Turganit.

Ato i bèrtasin dhe e fajèsojnë për gjèndjen e Merxhanit. Pas Merxhanit, Nefes shkon tek dhoma e bashkëshortit të saj, Tahirit. Ajo i gjen të gjithë mbi kokën e tij dhe u kërkon t’a lenë që qetë. Pasi me z0r arrin t’i pèrcjellë të gjithë nga dhoma, ajo shtrihet pranë tij. Nefes i shprehet se ka qenë e bindur për premtimin e djalit që dashuron, prandaj nuk e ka besuar se ka vdèkúr.Image result for tahir hastane sen anlat

Ato flejnë të dy bashkë në të njëjtin shtrat në spítali, derisa Vedat u shkon afër. Ai ka shkuar me qëllímin për të vrárë Tahirin por nuk arrin dot dhe vetëm qán duke e parë dashurinë e tij krah Tahirit.  Prezencën e tij do e ndjejë Tahiri i cili ka mbajtur një ármë për siguri nën jastèk.

Pasi dalin të dy jashtë, fillojnë kèrcènimet. Tahir nuk mund t’a vrásë pasi Vedat e kèrcènon me búrg0sjen e Nefesit. Kjo e fundit rrezikon búrgun pasi dikur ka tèntuar të nxjerrë Jiitin jashtë Turqisë me prokurë fallco. Kështu, duke rënë në një márrëveshje, ato drejtohen sërish për në punët e tyre. Sen Anlat Karadeniz'de Yiğit hayata tutundu mu?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*