Lot në Detin e Zi/ Murati ndodhet në pròbleme të mëdha

Mustafa nuk ka durímin e duhur për të pyetur e kuptuar se çfarë ka ngjàrë me Muratin, ndërsa Tahiri po. Ai qëndron aty dhe i kërkon vëllait së tij t’i tregojë çdo gjë prej nga fillimi e deri në atë moment që ka mbërrítur në zyrë, në gjéndje të mjéruar. Murati tregon se fillimisht ka shkuar në Stamboll për t’iu vénë pas Nazarit. Ai ka parë që Nazari shkon vetëm në punë e shtëpi dhe kështu ka shpresuar se mund të ketë sërish diçka me të, por më kòt.

Pasi e bíndur me vështírësi për një kafe, Nazari është ulur pranë tij por nuk i ka dhënë përgjigje asnjërës pyetje, vetëm ka qàrë. Murati ka kuptuar se s’mund të ketë më asgjë me të dhe ka vendosur të ikë jashtë Turqisë. Në hotelin e lirë ku ka qëndruar, është njohur me një person që dërgonte njerëz jashtë vendit ílegalísht. Ai i ka kërkuar 5 mijë dollarë dhe në mùngesë të këtyre parave, i ka ofrùar Muratit që të punojë për ta.

Kështu, ka kuptuar se ato po e përfshínin në trafíkím dròge, ndaj çantën që do e dërgonte në një vend të caktuar, e ka hédhur në det dhe më pas është làrguar. Për këtë veprim, të gjithë i janë vënë pas. Tahiri dhe Murati shkojnë pranë Alisë. Pasi i dëgjon, ai i këshillon që të mos e flasin me askénd ardhjen e Muratit dhe madje ta fshéhin atë. Që aty, Tahiri shkon pranë Fikretit i cili ndodhet me Ferhatin. Ai e pàralàjmëron se do e kenë të vështírë me këto lloj njerëzish.

Nga ana tjetër, Hazani i kërkon nënës së saj që të ríkthéhet siç ka qenë. Nuk ka rëndësi nëse ilàçet e kanë çméndur apo jo, mjàfton të marrë sërish rolin e nënës. Dhe ashtu bën. Tashmë e vetmja që ka mbétur të bíndet, është Meleku. Hazani i kujton se vetëm duke qenë të bashkuara mund ta mpòshtin Genxhon, në të kùndërt ai do fitojë gjithmonë kùndër tyre. Kështu, Nilyferi me vajzat, sùrprizòjnë Genxhon. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*