Lot në Detin e Zi/ Meleku zgjedh Genxhon para Hazanit

Nënë Sanija kalon kohë në oborr me hoxhë Osmanin, krushkun e saj. Ai vendos të qëndrojë në konakun Kaleli atë natë, për t’i dhënë privatësi çiftit të sapomartuar, Ali dhe Esma. Nënë Sanija zgjedh të shprehë shqétësimin e saj për fatin e Fatihut dhe Muratit. Ajo mendon për të ardhmen e tyre dhe tregon fríkën që ka për çfarë i prét ato.

Gjatë asaj kohe, Murati mbahet ende péng. Atë e tòrturòjnë për të treguar vendndodhjen e çantës, për të cilën Murati u përgjigjet çdo herë se nuk e di ku është pasi edhe atij ia kanë vjédhur. Madje, e kércénojnë me Nazarin por ai sërish nuk ka përgjigje tjetër. Teksa mbahet ende si rob, Murati gjen mënyrën dhe arrin të arràtiset që aty.

Sakaq, Tahiri ende diskuton me Nefesin çështjen e orendive që u duhet të blenë për bebenë e tyre. Nefesi nuk pranon kategorikisht që të shpenzojë aq tepër për një karrocë apo për një shtrat të thjeshtë fëmijësh. Nga ana tjetër, Hazani dhe Ferhati arrijnë të gjejnë Melekun dhe e dërgojnë në komísariat për të dhënë dëshminë.

Pranë tyre vjen Genxhoja. Ai shprehet se ka ardhur të marrë Melekun me vete pasi është meràkosur për të, por Hazani kundérshton. Megjithatë, Meleku zgjedh të shkojë me Genxhon. E déshpéruar, Hazani gjen ngushéllim në krahët e Ferhatit. Ndërsa Meleku, është e dénuar nga Genxho. Ajo nuk lejohet të dalë nga dhoma saj dhe bërtet me të madhe duke i thënë Nilyferit se nuk do dalin kurrë që aty.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*