Lot në Detin e Zi/ Meleku ndodhet në duar të rrezíkshme

Genxho pas festës së ditëlindjes së Melekut u kthýe në shtëpi. Ai dëshiron që me çdo ngùlm të sjellë edhe Hazanin në shtëpinë e tij. Për këtë ai niset në mes të natës për të shkuar në shtëpinë e saj. Pas gríndjes së fundit që ai pati me Melekun, kjo e fundit shkoi pranë Hazanit. Sapo mbërrin në shtëpinë e saj, përbàllë i del Tahiri. Edhe pse të gjithë e njohin se si është, ai sërish híqet si një njErk shembullor, por do gjejë Tahirin kùndër.

Meleku ka shkuar pranë Hazanit pasi nuk mund të durojë me jetesën me Genxhon, por sado që Hazani e pyet, Meleku nuk tregon se si qëndron puna. Genxho vazhdon ti lutet Melekut që të kthéhet duke thënë se Nilyferi ka filluar të ketë pròbleme të rénda mendore. Nga njëra anë ajo kërkon të bijën afër veten, nga ana tjetër gjòja gríndet me Melekun prandaj ajo largohet. Në të vërtetë ai i jep ilàçet Nilyferit që sistemi mendor ti príshet.

Pas të gjithë kércénimeve të Genxhos, duke qene së Meleku e njeh mësë miri atë, ajo vendos të largohet me të që së paku të jetë pranë nënës së saj. Gjatë rrugës, Genxho i shpjegon Melekut që nuk do e lërë pa dénim làrgimin e saj nga shtëpia. Nga ana tjetër Murat afrohet pranë shtëpisë së tij teksa të gjithë janë duke ngrënë. Ai dëgjon të qeshura që vijnë nga brenda dhe qàn me dénesë që nuk është pranë tyre.

Me të shkuar në shtëpi, Genxho mbledh në zyrën e tij Nilyferin dhe Melekun. Ai kërkon llogari Nilyferit që nuk ka arritur ta mësojë dhe ta edukojë siç duhet të bijën. Saqo që Nilyferi kërkon falje, Genxho nuk mjaftohet. Ai thotë se për këtë do pàguajnë të dyja dhe në atë moment ngríhet për të filluar tòrtùrat që do u bëjë atyre. Meleku dhe Nilyferi, me lòt në sy që të ndalojë, por më kot.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*