Lot në Detin e Zi/ Genxho aksídénton Melekun dhe Haznin

Pas një dite pikniku të kaluar në plazh, familja Kaleli kthéhet në strehën e tyre të ngrohtë. Në mbrëmje teksa Aisja mérret me fytyrën e djégur të Mustafasë, dy vëllezërit Murati dhe Fatihu kalojnë kohë pranë njëri-tjetrit duke biseduar edhe ndjénjat më të thélla të zemrës. Ato të dy, pas disa kùndërshtímesh i pranojnë njëri-tjetrin se nuk po arrijnë të héqin dot dorë nga Berraku dhe Nazari.

Familja e Nazarit, Turkani dhe Xhemili ndodhet tashmë të vetëm në shtëpi pasi Merxhani ka udhëtuar për në Stamboll për të vízítuar të motrën. Turkani ende vazhdon të téntojë që të rregullojë marrédhénien mes Xhemilit dhe Nazarit. Ajo shpréhet shumë kuréshtare për mbarëvajtjen e gjýqit të Genxhos ditën e nesërme dhe thotë se do shkojë të jetë prezentë.

Xhemili ténton ta ndélojë duke i thënë se ky është një bUdAllallëk dhe do duket kéq para krùshqíve të ardhshëm. Por Turkani e krítikon të shoqin Ashpër. Ajo i thotë se si një baba duhet të dojë të mësojë nëse fjalët e dala për Genxhon janë thàshethéme apo të vërteta pasi një ditë vajza e tyre do jetojë me të. Xhemili bíndet dhe e shoqëron për në gjýkatë.

Rrugës për në gjýkatë janë nisur edhe Nefesi me Tahirin, edhe Hazani me familje. Gjatë rrugës, Nazani kupton se nuk i punojnë frenat e makinës dhe kështu ato pésojnë një àksídent nga i cili vetëm makina del e dËmtUar dhe atë moment Meleku merr një mesazh nga Genxho dhe kupton se këtë e ka bërë ai. Nga fríka në gjýkatë, ajo mòhon çdo akùzë që ka bërë ndàj Genxhos.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*