Lot në Detin e Zi/ Ali gjen Nefesin me Jiitin

Tahir mbërriti në kohë para se vajzave të rrémbyera tu ndodhte ndonjë fatkéqësi më e réndë. Ai i mori që aty nën përgjegjësinë e tij, i dërgoi pranë komìsariatit dhe i inkurajoi moralisht. Ato e falënderojnë pa masë, futen brenda në ìsariat dhe rréfejnë çdo gjë që u ka ndodhur. Polìcët lajmërojnë menjëherë familjet përkatëse të vajzave, dhe ato bashkohen me njëri tjetrin.

Sapo largohet nga vajzat, Tahir shkon pranë djemve që kishin gràbitur ato të shkrétat. Ai i ka lidhur të gjithë, i ka ulur në gjunjë para vetes dhe u bën një rezyme të asaj që u kanë bërë dhe shkàktuar vajzave. Tahir i tregon se ato do jenë shkàktarët që ato vajza për shumë kohë do shikojnë vetëm màkthe, do hùmbasin shpresat dhe do u shuhen ëndrrat. Tahir nuk mjaftohet me kaq, ua heq rrobat, i lë vetëm me të brendshmet në atë të ftohtë dhe i dërgon pranë komìsariatit duke i lënë të lidhur aty. Polìcët lajmërojnë Alinë, i cili del jashtë dhe shikon çfarë ka ndodhur. Inicialet D.G.K që Tahir ka shénuar, lë Alinë të kuptojë kush është heroi i ngjarjes së asaj nate.

Sakaq, Murat débaton sërish me vëllanë e tij për dashurinë që ai vetë ka për Nazarin por nuk ia pranojnë. I déhur, ai mbërrin në derën e shtëpisë së Nazarit, duke i shprehur Tyrkanit dashurinë për të bijën, me shpresën se ajo do bindet dhe do i lejojë të jenë bashkë. Jo vetëm Tyrkani, por edhe Nazari dëshiron ta largojë që aty në atë gjendje që është, por ai e merr pa dëshirë dhe e dërgon në shtëpi.

Sanijes i bie të fikët kur Murati i thotë se kjo është nusja saj e re.  Më pas, Mustafa hyn për t’u qetësuar në dhomën e tij. Ai shikon në celularin personal të Tahirit që i ka ardhur një mesazh zanor. I veçuar, ai dëgjon që është Jiiti. Ky i fundit i ka treguar se Nefes është e sémurë dhe kanë nevojë për të. Menjëherë Mustafa lajmëron Alinë, i cili arrin të gjejë vendodhjen e Nefesit me Jiitin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*