Lind kanali i ri në TV i dedikuar vetëm serialeve, ja ku do ta ndiqni

Kanal D Drama eshte Kanali me i ri Tring. Kanali do te transmetoje seriale qe transmeton Kanal D ne Turqi se shpejti do te nisin serialet Turke Nder dhe respekt (Seref meselesi), Koha Kalon (Oyle bir gecer zaman ki) Dashuri dhe mékat (Ask ve gunah), Dashuria e jetës time dhe ‘Dashuri e Plàgosur’ (Vatanim sensin)..

Nder dhe respekt rikthen ne ekran Kerem Bursin dhe Sukru Ozyldiz dhe ne rolin e protagoniste do te shikojmë Yasemin Allen, seriali Turk është versioni Turk i versionit te suksesshme italian ‘Nder dhe respekt’.Image result for Seref meselesi

Koha kalon nje serial me protagonist Erkan Pettakaya, Willma Elles, Ayca Bingol , Aras Bulut Iyenmli dhe Farah Zeynep Abdullah. Një familje qe ndahet për shkak te një tràdhtie, nje dràme shume e vlerësuar me 3 sezone gjithsej.

Dashuri dhe mëkat një drame premiere me protagoniste Tekin Tenmel, Turkan Kilic etj seriali gjithashtu është shume i  gjate me 3 sezone.Image result for (Oyle bir gecer zaman ki

‘Dashuria e jetës time’ një serial komedi romantik me protagonist Serkan Cayoglu i cili rikthehet ne ekran pas Halkas dhe Hande Dogandemir.

‘Dashuri e Plàgosur’ rikthen një drame historike qe tregon për lùftën e pare botërore dhe ndikimin ne Turqi me Protagonist Berguzar Korel dhe Halit Ergenc çifti punon ne serialin e dytë ne ekran bashkë…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*