Grua/ Bahari takon nënën e Sarpit

Enveri ka mësuar se Xhejda po përgàtit fustanet e shfàqjeve të saj, në një rrobàqépës mashkull i cili nuk po i merr as para. Pa ditur asgjë mbi Enverin, ai mérr disa nga trupròjat dhe kërkon shtëpinë e Enverit derisa e gjén. Hikmeti hyn brénda në shtëpi, duke àkùzùar dhe térrorizuar Enverin. Ky i fùndit, i shpjégon se si qéndron e gjithë situata në të vërtetë, dhe Hikmetit i jep ndjésinë që po trégon të vértétën, ndaj zbùtet. Madje, Hikmeti véndos që të qëndrojë për më gjatë, që Enveri t’i qépë atij një kostum dhe të zënë shoqëri së bashku.

Ndërkohë, Hatixhe ka ndérruar dhomën e tyre me dhomën e Bahrit dhe të fëmijëve. Shirini është e para ajo që shikon ndrýshimin e dhomave dhe nérvòzohet shumë. Ajo ínsíston se Bahari nuk është aspàk e sémùrë por e gjitha është një lòjë e saj dhe dòktòreshë Zhales. Acàrími dhe xhélòzia saj prékin kùlmin kur shikon që dhomën e Baharit e ka mbùshur me piktura fëmijësh për t’u bérë qéjfin atyre. Atë ditë, Bahari shikon ràstësisht nënën e Sarpit, zonjën Zhelide.

 

Ndrýshe nga hera e fùndit që e ka takuar, tashmë Zhelide ndòdhet në një makinë lùksoze, e veshur e tëra në lùks. Pamja e saj tërheq shumë vëméndjen e Baharit e cila gjatë gjithë ditës méndon për të. Të nesërmen, ndërmjet Bahtijarit, prònarit të màrketit të vogël që vízituan pak më parë, Bahari gjén adresën ku ka punuar për herë të fùndit Zhelideja. Sapo mbàron punën, ajo shkon në butikun ku është adresuar. Prònari i trégon se janë bërë 4 vite që ajo e ka lénë punën, të cilën as që e dònte sepse ishte e àlkòlízuar.

Sipas fjalëve të prònarit, Zhelide është làrguar që aty duke thënë se nuk ka névojë të pùnojë më pasi djali saj është bërë i pàsur. Kjo shòkòn Baharin tërésisht, e cila nuk vjén dòt tërésisht në vete as kur shkon në shtëpi. Ajo gjén Shirinin e térbùar, e cila i bértét dhe pròvon të gòdasë Baharin, por kjo e fùndit réagon, duke iu hàkérryer me të kéq. Fàkti që Hatixheja nuk e mbròn si gjithmonë, bén Shirinin të méndojë një plàn djàllézòr. Ajo dél nga shtëpia me Leventin gjòja për në kinema, por méndon të zhdùket, që të mérakosë prindërit e saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*