Kuzgun/ Ferman ka në dorë lirinë e Kuzgunit

Kushërira Fermanit ka një afeksion të veçantë ndaj Kuzgunit. Duke tentuar që t’i hyjë atij në sy, ajo ka edhe sjellje perfekte ndaj njerzëve të familjes së tij. Ajo është një mësuese vullnetare për djemtë ende të pashkolluar të lagjes së Kuzgunit. Sjelljen e saj të ëmbël do e vërë re Merjemi, nëna Kuzgunit. Ajo e fton për darkë në shtëpinë e tyre, për të krijuar afrimitet mes saj dhe të birit.

Lajmi që ka publikuar gazeta e Sherminit për arrátisjen e Dilës nga vetë fejesa saj, ka marrë dhenë. Lajmin e lexon tezja Fermanit, Aliu e Fermani. Ndër të gjithë, Aliu acárohet më së tepërmi. Ai i tregon lajmin Fermanit për ta bërë të reagojë. Për çudinë e tij, Fermani nuk ka asnjë reagim negativ. Ai thotë se nuk i intereson aspak se çfarë shkruhet në portale të ndryshme, për sa kohë Dila është në krah të tij. Image result for kuzgun 18 bolum
Dila viziton Kuzgunin në lagjen e tij. Ajo ndeshet me vështirësi për ta gjetur pasi banorët e lagjes e ruajnë Kuzgunin nga çdokush. Pasi kapërcen edhe rrèzikun që të rastisë me kushërirën e Kuzgunit, ajo arrin ta gjejë. Në momentin më të papërshtatshëm, Dila qëndron përballë Kuzgunit. Ai po i drejton ármën një personi, por Dila nuk e di se ishte vetë ai person që e kërkoi atë sjellje ndaj tij.

Gjithë ngjarjen që ka ndodhur ditën e zezë kur Dila tentoi të vetëvrítet dhe Kuzguni vráu Behramin, është rregjistruar nga Fermani dhe krahu tij i djathtë. Ato, atë ditë ishin përgatitur për t’i dhënë fund perandorimit të Behram Adivarit. Në duart e tyre, ndodhen rregjistrimet që do caktojnë lirinë ose bùrgosjen e Kuzgunit.Image result for kuzgun 18 bolum

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*