Kudo Bashkë/Vedati fshéh nga Demiri të vërtetën e madhe

Buraku është më i vendosur se kùrrë se do e gjejë të fshéhtën e Demirit, arsyen përse ka zgjedhur një kompani drejt fàlimentimit kur ka pasur mùndësi të punojë në çdo kompani e të gjitha me rradhë, dhe brenda vetes, mendon se e ka gjetur. Ai dhe Ferruhu zbùlojnë që ish e fejuara e Demirit që e ka lénë atë duke u zhdùkur pa asnjë gjùrmë, është vajza e një prej drejtuesëve themelorë të kompanisë së tyre, dhe menjëherë gjen mënyrën se si të komunikojë me të duke caktuar një takim për ditët e ardhshme.

Ejlylin, e shikon edhe Vedati në Stamboll, për herë të parë që prej dy vitesh që ajo është zhdùkur fare. Megjithatë, vendos që të mos i tregojë asgjë Demirit, tek e sheh atë aq të lumtur krah Selinës. Kjo e fùndit mérr një telefonatë nga Burçi, me të cilin po punojnë mbi projektin e ri. Edhe pse është një orar i vonë i natës, ai i kërkon të takohen vetëm për vetëm, për të folur detajet e projektit. Demiri insiston që ta shoqërojë në vendin e takimit, që është një hotel. Brenda në hotel, Selina përbàllet me diçka të pàpritur.

Burçi ka përgatitur një tryezë romantike në një dhomë të mbùluar në petale trëndafilash të kuq. Selina largohet që aty shumë e névrikosur dhe e mérzitur, por nuk i tregon asgjë Demirit, edhe pse Demiri e pyet disa herë rradhazi. Të nesërmen në mëngjes, Demiri shkon në hotelin e Burçit pa i treguar asgjë Selinës dhe brenda në ashensor me të, e dëgjon tek i thotë shokut të tij se ka hyrë në bàst për ta bërë Selinën për vete dhe nuk do ndàlohet me téntativën e një nate më parë. Sapo mbetet vetëm për vetëm me të, Demiri e rràh atë shumë réndë.

I gjýmtuar, Burçi kërkon fàlje nga Selina, por kjo e fundit nuk e pëlqen aspàk atë që ka bërë Demiri dhe ia bën të qartë që të mos ndodhë më, ndërsa Burakut i tregon se çfarë ka ndodhur dhe Buraku bíe dakord që të mos kenë më asnjëherë punë me të. Nga ana tjetër, Ajda përgatit një tavolinë për veten dhe Ibon, të cilin e gjen duke folur në telefon por ai e mbýll telefonatën sapo Ajda vjen. Më pas, ekrani telefonit ndízet sërish nga një mesazh, por Ibo e fshéh dhe Ajda menjëherë fillon të dýshojë se ai e tràdhéton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*