Kudo Bashkë/Selina zhgénjen Ajdën

Ibo mèrr Ajdën me vete dhe dalin për gjìro me motorrin e tij. Teksa kalojnë përmes një pylli, motorri prìshet dhe të dy ngècin aty. Ajda fillon të pànikoset duke menduar se nuk do mbèrrijë në festë dhe natën aty do i hanë egèrsirat. Iboja arrin ta qètësojë dhe i premton se do ia dalin. Sapo i afròhet fare pranë për një pùthje, andej kalon një person ràstësisht, që e kupton se ato kanë ngècur, ndaj dhe i mèrr me vete për t’i nxjèrrë sërish në qytet. Por gjatë asaj kohe, pàniku nuk e ka kàpur vètëm Ajdën por shumë rèndë edhe Mervenë.

Të dyja i frìkësohen momentit kur Selina do shkojë në shtëpi e shoqëruar nga Demiri dhe e gjithë kòmpania dhe mbi të gjitha familja e Selinës, do e mësojë të vërtetën që kanë fshèhur. Ajda kupton që edhe Iboja është në dijeni të sèkretit që Selina dhe Demiri jetojnë bashkë. Në çàst, Iboja i shpjègon se si e ka mësuar dhe i kujton se ai ka qenë dhe është fillimisht shoku ngùshtë i Selinës. Megjithatë, Ajda ndihet shumë e zhgènjyer që shoqja saj Selina nuk e ka folur atë gjë as me atë vetë dhe as me Mervenë. Selina ndërkohë, është hèdhur në det.

Duke menduar se do shpètojë telefonin, ajo është hèdhur në det në mes të të gjithë njerëzve, por së paku ka shpètuar veten. Teksa ndòdhet rrugës në makinë me Demirin për në shtëpi, atë dhe Demirin e telefonojnë pa pùshim por që të dy i kanë telefonat e fìkur. Sàkaq, Ferruhu mèrr një mèsazh nga Esena e cila i kërkon që të takohen menjëherë. Para se të shkojë, Ferruhu përshëndetet me Burakun ndërmjet një mèsazhi, duke menduar se nga Esena do i vijë fùndi jetës së tij. Ajo mëson festën e Selinës dhe nèrvozohet ende më tepër që nuk është e ftùar.

Ferruhu ia shpjegon si qëndron puna dhe àrrin të làrgohet gjàllë, e shëndoshë e mirë. Festës i drejtohet edhe Buraku me Alarën. Sapo mbërrijnë, kjo e fùndit shprèhet se ka qenë më par dhe ajo është shtëpia e Demirit, por sapo kupton që Buraku nuk di àsgjë, ajo e mbàn të fshèhtë dhe e jùstifikon atë që thotë. Në festë, Bora i tregon Mervesë se ka àrritur t’i krýejë të gjitha letrat për martesën e tyre. Sapo vjèn Demiri me Selinën në shtëpi, i pari u del para Iboja, që i tregon se çfarë po bëhet në bahçe, dhe i shpèton nga gjithë të ftuarit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*