Kudo Bashkë/Ibrahimi kupton fríkën e Selinit

Selini nxiton me biçikletë për tek Ibrahimi, shoku saj veteriner. Në koshin e biçikletës ajo mban peshkun e saj të dashur, të cilin kërkon t’ia kóntrollojë Ibrahimi. Shumë e shqétësuar për peshkun, Selini i tregon të gjitha détajet që ka vénë re dhe që e bëjnë të mendojë se ai nuk është mirë. Ibrahimi e shikon dhe kóntrollon peshkun, duke kuptuar që është fare mirë. Ibrahimi e kupton shqétësimin real të Selinit, ndaj ténton ta qetësojë duke i thënë se nuk ka përse të páníkoset më kót, pasi peshku është fare mirë dhe nuk do e húmbasë.

Ajo lárgohet që aty, duke iu drejtuar sërish shtëpisë së saj. Në bahçen e shtëpisë, Selini mban kafshë shumë të ndryshme, nga macja tek delja. Selinin e telefonojnë shoqet e ngushta, Ajda dhe Merveja, për të dískutuar drejtorin e ri që do vijë në kompaninë ku ato punojnë. Ato janë të entuziasmuara dhe dískutojnë me njëra tjetrën nëse do kenë próbleme të reja në punë apo ai do ua léhtësojë ambjentin e punës. Me të shpejtë, Selini futet brénda të bëhet gadi. Gjatë asaj kohe, edhe Demiri ka mbërritur në Stamboll.

Menjëherë i është drejtuar shtëpisë ku ndodhet edhe Selini dhe shókohet kur shikon rroba të hédhura gjithandej në shkallë. Në çdo hap që hédh, ai shikon diçka më tepër, të panjohur dhe që e çudit së tepërmi. Sapo Selini dèl nga dushi, ajo kápet ‘mat’ nga Demiri i cili kërkon llógari nga ajo, duke e akúzuar si një hájdúte që i ka hyrë në shtëpi. Selini e gódet pas koke dhe arrin t’i shpétojë nga duart, duke thirrur pólícinë në të njëjtën kohë me Demirin. Pólícia vjen për të dy, dhe të dy kanë të njëjtën àkúzë kúndrejt njëri tjetrit.

Selini dhe Demiri kanë blerë të njëjtën shtëpi dhe për t’u sqáruar, shkojnë në një zyrë avókatie, për të mësuar se e kujt është tápia e saktë. Për çudi, të dy kanë tapi të vlefshme, për të njëjtën shtëpi, si rrjedhojë e një ngátërrése të pakuptueshme. Nga ana tjetër, Buraku péson një zhgénjim nga babai tij, që është prónari i kompanisë ku Selini punon dhe tashmë që ka dálur në pension, nuk vendos Burakun në pozicionin që ai líron, por vendos Demirin. Ky i fúndit, ka kërkuar që të ketë autorítet të plotë në kompani dhe ai ia ka dhuruar.