Kudo Bashkë/Ibo shpëton Selinën

Selina hìdhet në det sapo telefoni saj bie aksìdentalisht nga Demiri. Së paku, ajo àrrin të dalë vetë shëndoshë e mirë, edhe pse telefoni është prìshur për fare. Për fat, edhe telefoni i Demirit nuk qèndron gjatë ndèzur dhe kështu bëhen të dy pa mùndësi kòmunikimi me telefona. Merveja nuk ndàlon së telefonuari, sepse kërkon të parandàlojë dràmën që ndòdh nëse Selina vjen me Demirin në shtëpi, ku do i prèsë i gjithë stàfi kòmpanisë si dhe familja e Selinës, krýesorja. Merveja përpìqet të komùnikojë me Ajdën, por as me të nuk mùndet.

Ajda dhe Iboja kanë ngèlur në mes të pyllit sepse Ibos i është prìshur motorri. Ajo pànikoset shumë, duke menduar se nuk do ia dalë të bëhet pjesë e festës së Selinës dhe mendon se do e kalojnë natën aty, por Ibo i premton se ndonjë rastësor do kalojë dhe do i màrrë që aty. Gjatë bisedës me Ibon, Ajda kupton se edhe ai e di që Selina dhe Demiri jetojnë bashkë, dhe nevrìkoset me shoqen e saj që i ka treguar edhe një personi tjetër përveç saj dhe Mervesë. Sapo Iboja i afrohet Ajdës për ta pùthur, ràstësori i shumëprìtur shfàqet.

Ai i ndìhmon të dalin në qytet dhe ato ia dàlin të mbèrrijnë në festë. Aty, Bora i tregon fshèhurazi Mervesë se i ka rrègulluar të gjitha pròcedurat për të krýer martesën në gjèndje cìvile. Festës i bashkohet edhe Buraku me Alarën. Kjo e fùndit ngelet e çùditur dhe thotë se ajo është shtëpia e Demirit, por nga përgjigjia e Burakut kupton se ai nuk është fàre në dijeni të asaj gjëje. Brenda kokës së saj rìkthen momentet kur ka shëtitur shtëpinë e Demirit dhe ka gjètur shumë produkte e gjëra femrash, në tualet e gjithandej, por Demiri ia kishte jùstifikuar.

Megjithatë, ajo nuk thotë àsgjë për ta zbùluar Demirin. Sapo futen në festë, Burakun e shikon babai i Selinës, me një shikim tepër vràstar. Selina dhe Demiri mbërrijnë në shtëpi, por për fatin e tyre, Iboja u del përpara para se të tjerët t’i shikojnë dhe u shpjegon çfarë po ndodh. Selina gëzohet që prindërit e saj janë ende aty por mèrzitet që Demirit i duhet të làrgohet, ndaj kërkon ndjèsë. Pasi festa zbùlohet dhe ajo përshëndetet me të gjithë, u kërkon vajzave të gjèjnë formën për ta hèqur Alarën nga festa, pasi ajo mùnd të tregojë çdo gjë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*