Kudo Bashkë/ Selinës nuk i kujtohet se është e lídhur me Demirin

Demiri e mérr Selinën pá dëshirë nga távolina, duke u bétuar se do e béjë të pàgúajë këdo që ia ka bërë asaj díçka të tillë, duke e lénë të prèsë deri në gjÿsëm të natës. Selina ndërkohë,ka pírë mjàftueshëm sa për t’u tùrbúllosur në kokë. Ajo i kërkon vázhdimisht të dijë përse po ia bën të gjitha këto, por Demiri nuk kúpton asgjë. Gjatë asaj kohe, Ajda télefonon Burakun për t’i kérkuar ta màrrë Selinën që aty, duke mos e dítur ende se ato të dy tashmë janë bashkuar e po flásin. Selina kthjéllohet nga pìja, pas një tùrpi që ndjén.

Ajo skùqèt e téra dhe i kërkon Demirit që të mós e shohë më në sy, pasi ndihet shumë e tùrpéruar. Ndërsa Demiri, lumturohet më shumë se asnjéherë kur mëson se ajo i ka pranuar lulet dhe ftesën në atë darkë rómantike dhe elégante, vètëm sepse ka menduar se janë nga ai. Teksa Selina mèrr të làrgohet, Demiri i shkon nga pas dhe i rrèmbén një tjetër puthje, duke i rrèfyer dashurinë për herë të parë. Të gjithë skenën e shikon edhe Buraku, i cili ndihet i pérdórur nga Ajda dhe Merve, ndaj u shkon pranë menjëherë.

Buraku u trégon se çfarë ka parë me sytë e tij dhe kërkon menjëherë shpjégim se çfarë po ndòdh. Që të gjitha e mòhójnë se kanë qenë pjesë e plàneve të bashkimit të tyre, ndërsa Buraku i frìkëson duke u thënë se ato nuk ia kanë idenë në çfarë rrèzíku e kanë hèdhur Selinën. Sipas Burakut, Demiri është një person shumë i dýshímtë sepse askush nuk e njeh, sepse është kthÿer nga shumë vite që ka jetuar në Japoni dhe sepse ai ka pásur shumë oferta nga shumë kompani të mëdha e prèstigjoze me të cilat do mùnd të kishte punuar, por zgjòdhi kompaninë e tyre që ishte drejt fàlíméntimit.

Fjálët e Burakut ngrèjnë shumë pikëpyetje në mendjen e Ajdës dhe Mervesë, por véçanërisht tek Ajda. Pasi të gjithë làrgohen, ajo vazhdon të qëndrojë në lókal, ku pranë i vjen Iboja. Para Ibos, Ajda shprehet se ka bërë dìçka shumë të kèqe dhe menjëherë e pérqafon atë plot frìkë. Nga ana tjetër, Demiri dhe Selina kanë mbërritur në shtëpi, dhe Demiri i ka qënduar asaj mbi kokë për gjatë gjithë natës. Në mëngjes, shikon që ende nuk e ka màrrë veten nga pija ndaj e fùt në dúsh. Pasi Selina bëhet gadi, Demiri kupton nga bìseda me të, se ajo núk mban mend asgjë nga nata e kaluar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*