Kudo Bashkë/Demiri rrëfen dashurinë para Selinës

Demiri vazhdon të shikojë nga làrg Selinën të ulur në tryezë e duke pirë verë nga mèrzia që e kanë lënë aty të prèsë. Ai betohet se do e bëjë të pàguajë këdo që është tàllur me Selinën dhe i shkon pranë për ta màrrë që aty, edhe pse pa dëshirën e saj. Selina rèfuzon, por nuk ia del dot me Demirin. Ashtu si gjysmë e dèhur siç është, Selina kërkon të dìjë nga Demiri përse po ia bën këtë, dhe kur do mbarojnë dènimet që ai do i japë, por Demiri nuk kupton àsgjë. Kështu, Selina vazhdon të përmèndë lulet e çokollatat, së bashku me pùsullat.

Pasi i ka shprehur se e ka pranuar atë ftesë vetëm sepse ishte nga ai, Selina kupton se nuk kanë qenë deklarata të Demirit dhe as ftesa tij, ndërsa Demiri kupton se Selinën e kanë bërë të lumtur sepse ka menduar që ia ka sjellur ai. E ndjerë sikur është mbùluar nga tùrpi, Selina mèrr të làrgohet që aty, duke e shprehur tùrpin që ndjen, por Demiri e kap nga dora dhe i rrèmben një tjetër puthje, teksa në vesh i pëshpërit se sa shumë e do. Të gjithë skènën e shikon edhe Buraku, të cilin e kishin dërguar aty Ajda me Mervenë.

Ai làrgohet i xhìndosur, për të shkuar pranë vajzave, të cilat i krìtikon shumë àshpër që po e nxìsin Selinën drejt Demirit, edhe pse ato vetë nuk e pranojnë diçka të tillë. Fillimisht, ai shpreh gjithë indìnjatën duke treguar se sa i lènduar është dhe sa i përdorur ndìhet, por më pas, ai i frìkëson të gjitha. Sipas Burakut, ato gàbojnë shumë duke i besuar një personi që nuk e njohin aspak. Ai shtòn se Demiri ka vite të tëra që jeton në Japoni, dhe pasi është kthyer që atje, ka màrrë ofèrta nga thuajse të gjitha kompanitë.

Nëse do donte, do punonte tek secila, por zgjodhi të dilte në krye të një kompanie që po shkonte drejt fàlimentimit, dhe kjo duhet të ketë një arsye të dýshimtë mbrapa. Më shumë nga të gjithë, atyre fjalëve i frìkësohet Ajda, e cila ndjen veten fàjtore dhe këtë e shpreh para Ibos. Sakaq, Demiri dhe Selina kanë mbërritur në shtëpi, por Selinën e ka zënë menjëherë gjumi nga pija. Të nesërmen në mëngjes, Demiri e detyron të bëjë dush për të màrrë veten plòtësisht, dhe pas dùshit, kupton që Selina nuk mban mend asgjë çfarë ka ndòdhur një natë më parë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*