Kudo Bashkë/Demiri dhe Selini thërrasin pólícinë

Dy motrat e babait të pasur, Lejla dhe Firuzeja, jetojnë ende së bashku dhe beqare, duke jetuar falë prónave të lëna nga babai, të cilat i shésin dhe u gëzojnë paratë. Ato dískutojnë me njëra tjetrën se si kanë arritur të ngátërróhen aq shumë, të mos kuptohen të shésin të njëjtën shtëpi, dy herë rradhazi, dy personave të ndryshëm. Lejla ndíhet shumë në fáj dhe uron të mos i kríjojë próbleme vajzës që ia ka shítur, Selinit. Ndërsa Firuzeja, nuk e ka aspák próblem por uron të shésin ndonjë gjë tjetër të mbétur, që të vazhdojë opérimet estetike.

Gjatë asaj kohe, edhe Demiri mbërrin në Stamboll. Ai i dréjtohet shtëpisë që ka blerë nga Firuzeja, por çúditet sapo hap derën sepse gjén rroba të hédhura gjithandej. Demiri vazhdon të ngjisë shkallët duke shpresur që e gjithë ajo çménduri të ketë ndonjë shpjégim por përfúndon duke trémbur për vdékje Selinin, që po bënte dush në shtëpinë e saj. Demiri e mbéshtet për për dhe i mban krahët e i zë gojën, që të mos ikë e të mos flasë, por Selini e gjen një mënyrë për t’i shpétuar nga duart dhe e gódet nga pas, në kokë.

 

Gódítja është shumë e lehtë dhe Demiri ngríhet menjëherë në këmbë. Ai telefonon pólícinë dhe i shpjegon rastin me të cilin ka të bëjë, por pólícia tashmë ka mbërritur në shtëpinë e tij, sepse e ka thirrur Selini për t’u ankúar për Demirin. Selini dhe Demiri akúzójnë njëri tjetrin për bástísje dhe hájdútëri dhe thonë me bíndje secili se e ka blerë atë shtëpi. Çéshtja duhet të zgjidhet vetëm në një zyrë avókatie, të cilës i drejtohen menjëherë por nuk zgjidhin asgjë, sepse çúditërisht, për shkák të një ngátërrése, akti shít-blerjes është bërë dy herë.

Të dyja herët figurojnë të jenë të vlefshme, ndaj atyre u duhet ta ndájnë shtëpinë së bashku. Që aty, Selini i drejtohet punës, ku vjen Ibrahimi, shoku saj veteriner. Ai ndodhet aty për Selinin, por takohet me Azmijen dhe Ajdën, ku kjo e fúndit është shoqja e ngúshtë e Selinit. Të dyja aféksiónohen pas Ibrahimit që në pamje të parë, dhe Ajda i kërkon Selinit që t’i gjejë múndësitë për t’i takuar sërish. Sakaq, Buraku, djali i themeluesit të kompanisë, péson zhgénjím nga babai tij pensionist, që nuk ka vénë Burakun në pozicionin që ka lénë bósh, por ka pranuar Demirin.