Kudo Bashkë/Demiri dhe Selina shpallin lidhjen e tyre

Demiri dhe Selina vendosin që të mos e mbàjnë aspak të fshèhtë lìdhjen e tyre, qoftë edhe për një ditë të vetme. Prandaj, ato hynë në kompani dorë për dore, duke gëzuar shumë Ajdën, Mervenë dhe Azmijen. Kjo e fùndit dhe Firuzeja, vendosin të mos i lënë me aq plànet e tyre, ndaj vazhdojnë. Po atë ditë, Azmija ka sjellë një tjetër shportë me çokollata për Selinën, si dhe një pùsullë. Më shumë se Selina, interesohet Demiri, i cili i kërkon Azmijes që t’i sjellë në zyrë listën e plotë të çdo pakete dhe poste që vjen në kompaninë e tyre.

E frìkësuar, Azmija shkon të përgatisë listën, por fillimisht i tregon Mervesë, që ajo të telefonojë e të paralajmërojë djalin e luleve, ndërsa vetë telefonon djalin që sjell çokollatat. Pasi sigurohen se ato të dy nuk do flasin, Azmija i dorëzon listën e plotë Demirit. Ndërsa Ajda me Mervenë, diskùtojnë se si e kanë mësuar me vònesë se klientja e tmèrrshme që kishin plànifikuar të nxìrrnin para Demirit, Esena, rezultoi të ishte një màfie e vërtetë. Bisedën e tyre e dëgjon edhe Iboja, i cili vjen fare rastësisht në lokalin e Ajdës.

Ai u kërkon me ngùlm që para Demirit të mòs thonë më asnjë gènjeshtër por t’i tregojnë të vërtetën, se Esenën e ka gjetur dhe e ka sjellë Buraku. Ky i fùndit, në atë moment, ndodhet me Selinën duke pritur të hynë në mbledhje me një klient. Ai pyet Selinën se sa e sìgurtë është për Demirin dhe se sa gjëra di për të, aq sa të bindet për të qenë krah tij, por Selina ia mbýll bisedën pa e lërë të flasë më me Demirin, i cili páralélisht ndodhet tek Vedati, duke i kërkuar t’i mundësojë gjètjen e ndonjë klientit për kompaninë, sepse janë në gjèndje krìtike.

Pasi kryen mbledhja, Buraku takohet me Ferruhun, të cilit i kishte kërkuar me patjetër të bënte kërkime për Demirin. E vètmja gjë e dýshimtë që ka arritur të gjejë Ferruhu, është se Demiri ka qenë i fejuar njëherë, por para dy vitesh, e fejuara tij është zhdùkur në mënyrë të mìstershme, duke i dhënë fùnd fejesës së tyre. Tashmë Ferruhut i duhet të vazhdojë kërkimet për të mësuar personin se me kë ka qenë i fejuar Demiri dhe për më tepër arsyen, për të cilën Buraku hamendëson se mùnd të ketë qenë dhùnë ose tràdhéti e Demirit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*