Kudo Bashkë/Demiri dhùnon Burçin për Selinën

Buraku dhe Ferruhu dískutojnë në detaje se si mund të lídhen me Ejlylin, e cila rezulton të jetë e bija e njërit prej drejtuesve të kompanisë së tyre, dhe sipas Ferruhut dhe Burakut, Demiri ka ardhur në atë kompani vetëm për të gjetur Ejlylin, e cila e ka lénë pa i thënë asgjë dhe është zhdùkur bashkë me gjùrmët e saj. Duke menduar se ka zbùluar sékretin e Demirit, Buraku gjen menjëherë mënyrën se si të lidhet me Ejlylin, duke caktuar edhe një takim me të. Brenda vetes, ai tashmë është e bindur se e ka ‘mpòshtur’ Demirin.

Ndërkohë Demiri dhe  Selina shkojnë në hotelin e Burçit, klientit të ri që i kërkoi Selinës një mblédhje për projektin në orar shumë të vonë. Demiri nuk e la të vetëm Selinën, edhe pse ajo kùndërshtoi shumë që të shoqërohej si një fëmijë në shkollë. Pasi fùtet në hotel me Burçin, Selina kupton qéllimet e tij të vërteta kur shikon një dhomë romantike të përgatitur enkas për ato të dy, ndaj largohet duke i kërkuar që mbledhjet e rradhës t’i vazhdojë në kompani, me të tjerë persona. Selina mérzitet aq shumë sa nuk e shikon Demirin duke e prítur.

Demiri e vëren fare mirë që ajo ka diçka për të duke qàrtazi se nuk dëshiron të flasë dhe po e fshéh, ndaj nuk e ngàcmon më tepër, edhe pse Selina e génjen sy më sy duke i thënë se mbledhja mbaroi shumë shpejt, ndaj dhe u làrgua. Menjëherë të nesërmen në mëngjes, Demiri shkon në hotelin e Burçit, pa lajmëruar Selinën e cila e kupton se Demiri nuk është në shtëpi vetëm pasi zgjohet nga gjumi. Demiri në ato momente fùtet në ashensor me Burçin dhe një tjetër të panjohur, mes të cilëve dëgjon bisedën se Burçi ka vënë bàst që do e bëjë për vete Selinën dhe nuk do ndàlet me téntativa.

Që aty, Demiri merr Selinën në një lokal, ku pranë u shkon Burçi, i fàshuar në fytyrë dhe kërkon fàlje nga Selina. Kjo e fundit névrikoset shumë me sjelljen e Demirit dhe i bën të qartë që nuk do tòlerojë që ai të vendosë në emër të saj dhe s enuk i do ato sjellje. Brenda në kompani, po atë ditë, Demiri do bëjë një ràportazh për punën, ku pyetet edhe për jetën prívate, nëse zemra tij ka dikë apo jo, por Demiri e kalon atë pyetje pa përgjigje. Sakaq, mes Ajdës dhe Ibos marrëdhénia príshet ende më shumë pasi Ajda mendon se ai po njihet me dikë tjetër.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*