Kudo Bashkë/Buraku zhgénjehet nga babai tij

Buraku është djali i prónarit, themeluesit të kompanisë ku Selini punon bashkë me shoqet e ngushta, Azmijen dhe Ajdën. Babai tij po dél në pension, është tërhéqur nga puna pas shumë e shumë viteve që ka dhénë kontributin e tij në atë kompani. Buraku preténdonte se për atë pozicion, babai tij do shikonte të përshtatshëm atë vetë, Burakun, por nuk ndodh ashtu. Ai ka bërë një pakt me Demirin, ku ka pranuar që për një vit të tërë, Demiri të marrë në dorë kompaninë, për ta rimëkëmbur pas grópës ku thuajse po fáliméntonin.

Ibrahimi, shoku veteriner i Selinit shkon në punën e Selinit për t’i sjellë diçka shumë me réndësi për të, që e kishte hárruar. Përbállë, i dél Azmija duke e pritur, e cila krijon një tërhéqje shumë të madhe dhe të menjëhershme ndaj tij. Ibrahimi kthéhet pa e pásur mendjen dhe bëhet shkák që Ajda, shoqja ngúshtë e Selinit të rrézíkojë të rrézóhet, por ai e mban dhe kóntakti aq i afërt me Ajdën, e bën këtë të fúndit që të kríjojë një tërhéqje ndaj tij, së paku po aq sa Azmija. Nga ana tjetër, Demiri mbërrin në Stamboll dhe i dréjtohet menjëherë shtëpisë së tij.

Atje në shtëpi, Demiri ngélet gojëhapur kur shikon sende dhe rroba të hédhura gjithandej. I çúditur, ai ngjit shkallët dhe shikon që rrobat shkojnë deri në dhomën e dushit. Në çast, Selini dél nga dushi dhe Demiri e kap nga krahët, për t’i kërkuar llógari se çfarë po bën aty. Ai nuk e lë të flasë, ndaj Selini gjen një mënyrë, e gódet pas koke dhe i shpéton nga duart. Por góditja nuk është e madhe dhe Demiri ngríhet në këmbë menjëherë. Ai telefonon pólícinë duke i kërkuar t’i shkojnë pranë sa më parë sepse ka diçka urgjénte.

Teksa i shpjégon situatën në telefon, ai shikon që pólícët i ka në shtëpi, sepse i ka thirrur Selini. Të dy kanë të njëjtën akúzë ndaj njëri tjetrit, duke preténduar secili që shtëpia është në prónësi të tyre. Për ta zgjidhur këtë situatë dhe próblem kaq të madh, Demiri dhe Selini i drejtohen një zyre avókatie, për të kërkuar llógari se çfarë po ndodhë. Avókati që kanë përbállë, u tregon se çúditërisht, si rrjédhojë e një ngátërrése të pakuptueshme, tapitë e të dyve janë të lígjshme, tërësisht të sakta dhe të dy janë prónarë të së njëjtës shtëpi.