Kudo Bashkë/Buraku mëson fejesën e mëparshme të Demirit

Selina dhe Demiri hynë në kompani dorë për dore, duke qenë të bindur në lìdhjen e tyre dhe pa pasur aspak dýshime. Por, sipas plànit të Azmijes dhe Firuzesë, ato duhet të vazhdojnë me lulet dhe çokollatat, për të bërë xhèloz Demirin. Ky i fùndit, vëren një tjetër shportë me çokollata në zyrën e vogël të Selinës. Për këtë, thërret Azmijen në zyrën e tij, duke i kërkuar t’i sjèllë listën e të gjitha porosive dhe pakove që kanë ardhur në kompani, si nga ana e tij, ashtu edhe në anën që tashmë është nën drejtimin e Burakut.

Ky i fùndit, mblidhet me Ferruhun fshèhurazi, duke diskutuar mbi Demirin, që sipas Burakut është një person shumë mìsterioz, mbi të cilin nuk dinë asgjë dhe prej shumë vitesh nuk ka jetuar në shtétin e tyre. Ferruhu ndërprèt ngrënien e drekës, vètëm për t’i treguar làjmin bòmbë që ka mësuar mbi Demirin. Buraku ngélet gojëhapur kur dëgjon nga Ferruhu se ai ka qenë i fèjuar 2 vite më parë, me një person që ende nuk e dinë se kush është. Buraku kërkon me insistim që të mësohet personi dhe arsyeja përse është zhdùkur e fejuara tij pa lënë gjùrmë.

Më pas, Buraku mèrr Selinën për të shkuar në një mbledhje me një klient, dhe teksa prèsin, Buraku i kërkon Selinës të jetë më vigjilente dhe të mos besojë aq shumë tek një person mbi të cilin ende nuk di shumë gjëra, por Selina e kùndërshton dhe e mbròn Demirin. Pasi kryen mbledhja, Selina takohet me vajzat, të cilave u flet mbi ‘admiruesin e fshèhtë’ që po vazhdon t’i dèrgojë lule e çokollata. Ajo shpreh gjithë zemërimin e saj, duke thënë se po e bën të ndìhet shumë jokomode dhe do donte të mèrrte fùnd njëherë e mirë.

Ndërsa Iboja, dëgjon Ajdën me Mervenë duke folur për Burakun dhe klientin e tmèrrshëm që orgànizuan me të, e cila rezultoi të ishte màfje. Merve është e shqètësuar se mos Demiri do i hàkërrehet Selinës për të, edhe pse ato nuk e kanë ditur se ajo kliente ishte një máfie, ndaj Iboja u kërkon me ngùlm që të mos e fshèhin para Demirit faktin që e ka sjèllë Buraku atë. Gjatë asaj kohe, Demiri dhe Buraku dìskutojnë me njëri tjetrin gjèndjen e kompanisë dhe Demiri premton se do i gjejë klientët, gjë për të cilën fillon kërkimet menjëherë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*