Kryeqyteti Abdulhamid/ Zejneb mendon të bràktisë planin e Shivenazit

Halil Halid ndjék paratë e vjédhura nga banka, por për shkàk të dinàkërisë së Samuelit, nuk do të jetë e lehtë për tu gjetur. Vambery arrin të përvetësojë veten dhe të shpëtojë Abdulhamidin nga situata e tij e vështirë. Por këtë herë, një detyrë e rëndësishme e pret atë.

Me inteligjencën e tij, Abdulhamidi hap dorën e britanikëve kundër rusëve. Dhe arrin rezultatin që pret. Sheri prish aleancën e tij. Ndërkohë, Şivenaz dhe Fuat, të cilët mësojnë për këtë çështje, bëjnë një plan brùtal.

Rruga që ka gjetur Halil Halid e sjell Garon në këmbë. Sakaq, Zejneb, e cila ka filluar të ndjejë për Halid Halidin mbetet në mes të zgjedhjes; zemrën e saj apo planin me Shivenazin. Vizitori sekret i Vambery në ambasadën ruse bëhet një çështje kurioziteti në pallatin mbretëror të Abdulhamidit.

Midis Mahmut pashasë dhe Senihasë , hapet një çështje e re problematike për shkak të Gonxhagylit. Ndërsa Shivenaz gjen mbështetës të rinj për të shkàtërruar familjen e Abdulhamidit. Naime dhe Abdulkadir bien lehtësisht në gràckën e vendosur nga Shivenaz për shkàk të dobësive të tyre. A do të arrijë dot sulltanesha Bidar të shpëtojë fëmijët e saj nga ligësia e Shivenazit?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*