Kryeqyteti Abdulhamid/ Bidar është shumë pranë së vërtetës

Si po shkon në Rusi misioni i Halil Halidit? A do të arrijë Shivenazi t’i mbyllë gojen atij që mund të nxjerrë në pah shumë gjëra? Çfarë po ndodh me sulltanin? Një letër e rëndësishme vjen për sulltaneshë Bidarin…

Nga përgjimet në telefonata, Abdulhamidi arrin të zbulojë tràdhti të mëdha, që duket se po ndodhnin nën hundën e tij, prej kohësh. Ai shòkohet aq shumë, sa nuk di më kë të besojë, kë ka mik e kë armìk. Sakaq, ndonëse Abdulkadiri dhe Naimeja mundohen maksimalisht që ta mbajnë të fshehur ortakërinë që kanë filluar në biznes me Shivenazin, halla e tyre, Seniha, u vihet në ndjékje.

Pas disa mundimesh, ajo arrin ta zbulojë çfarë po kurdisin ato. Pasi e kuptojnë se janë zënë ngushtë nga halla tyre, ato i kërkojnë që të heshtë dhe në këmbim mund të marrë e të kërkojë çfarë të dojë. Sakaq, Bidari, e cila po vùante shumë nga ndërgjegjja duke menduar se është bërë shkak që të vdésë dikush, tashmë ka kuptuar se ka patur tërësisht të drejtë.

Ajo niset sërish në kërkim të detajeve tjera që mund t’ia plotësojnë të gjithë panoramën e aksìdentit të saj. Ajo mbërrin pranë një dere ku mendon se do zbulojë të vërtetën e rradhës. Pas asaj dere, ndodhet Shivenazi. A do arrijë Bidari t’ia shikojë fytyrën?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*