Karantina e ‘Hyrremit’! Ja si po i kalon ditët ‘Sulltanesha’ e famshme

Aktorja Merjem Uzerli (Hyrrem), me rastin e karantinës, kohës së lirë dhe muajit të Ramazanit, ka filluar të lexojë librin e besimit Islam, Kuranin.  Ajo ka zgjedhur të mbushë ditët e saj me leximin e librit hyjnor të religjionit të saj, duke shpresuar se në këtë formë do ia dalë me sukses kësaj periudhe strésuese karantine.

36 vjeçarja shprehet se para shumë vitesh e ka kaluar vetë një dépresion të lehtë dhe nuk do donte t’i rikthehej të njëjta ndjesive. Sipas saj, përkujdesja ndaj vetes duke kuruar anën shpirtërore, është rruga më e sigurtë që e mban në gjendje të mirë, pa çrregullime.

Aktorja bukuroshe me babanë turk dhe nënën gjermane, një periudhë të jetës së saj e ka kaluar me kompleksin e dépresionit, nga i cili i vinte turp ta pranonte.İbrahim Paşa, Nigar Kalfa'yla yatağa giriyor

Me kalimin e kohës, pjekurisë së moshës e të tjerë, ajo kuptoi se nuk ka asgjë për t’u turpëruar, përkundrazi, mund ta përdorë këtë për të frymëzuar shumë persona të tjerë që mund të jenë duke kaluar të njëjtin stad në jetën e tyre.

Duke qenë se Merjem është një figurë pubike me një audiencë shumë të madhe, e shtrirë në mbi 60 shtete, ajo ka një ndikim shumë të madh tek fansat e saj.

Deri më sot, ajo nuk është përfshirë në asnjë skandal me ndonjë aktore apo personazh tjetër publik. Kjo ka sjellur si rrjedhojë që ajo të pëlqehet edhe më tepër nga ndjékësit e saj.Meryem Uzerli: Acı çekmemek için dua ediyorum

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*