Kampioni im/ Zaferi nùk e fàl dòt Neslin

Jamani, për herë të parë që prej ditës kur ka filluar punën në palestrën e tij, bën një ndrýshim që vérehet nga të gjithë. Ai nuk shkòn që herët në punë, pasi mendjen e ka tek Gyneshi dhe Fërati. Për më tepër, as Zaferi nùk ka shkuar në shtëpi. Neslihani mendon që do e gjejë vëllanë në palestër dhe niset për atje. Ashtu ndòdh dhe Nesli shòkohet kur shikon që vëllai saj është mbùluar në gjàk por po mjékon veten e tij. Ajo pròvon ta ndihmojë por Zaferi nuk e léjon. Neslihani i bétohet që ka pròvuar ta héqë nga zémra Fëratin por nuk ia ka dàlë.

Ajo thotë se nuk mund të jetë kàq i àshpër për diçka që nuk e ka në dòrë as ajo për veten e saj. Pranë tyre shkòn Fërati, i cili trònditet nga pàmja që shíkon tek Zaferi. Fërati është mëse i bíndur se Zaferin e ka sjéllë në atë gjéndje Tanseli, ndaj niset menjëherë tek ai për t’i kérkuar llògari, por pa i thënë Zaferit pasi e di se ai do kùndërshtojë. Zaferi takohet me Selvin dhe shpreh nevòjën të flasë mbi dashurinë që Nesli ndjen për Fëratin. Ai mérzitet kur mëson që ajo ka qenë në dijeni gjatë gjithë kohës.

Por, ai làrgohet menjëherë kur mëson se Fërati ka shkuar tek Tanseli. Ky i fùndit ndodhet në një takim me Myxhelën, të cilën e krítíkon që i ka dhënë pàratë Fëratit, sepse ai dëshiron t’a gjejë tërësisht të pashprésë dhe névojtar, që t’i bindet kùshteve të tij. Myxhela làrgohet me të shpéjtë pasi nuk déshiron të zbùlohet, ndërsa Fërati hyn brenda, duke i bërë të qàrtë Tanselit se ai duhet të qëndrojë làrg njerëzve të afërt, ndryshe do e pésojë kéq. Sipas Tanselit, ai nuk është në pòzitat për t’i vënë kùshte.

Pavarësisht gjithë pròblematikave mes familjeve dhe kùndërshtimeve të prindërve të saj, Suna kërkon të ndíhmojë edhe Gyneshin edhe Fëratin, pasi ndíhet pjesérisht fàjtore për dhémbjen që ato ndjéjnë nga shképutja me njëri tjetrin. Ajo mérr Gyneshin për dore për ta dérguar pranë Fëratit, por Gyneshi méndon se babai tij nuk e do më, sepse ai është i sémurë dhe e shikon si pròblem në jetë. Ai làrgohet me vràp, ndërsa Fërati fàjëson Sunën për sjélljen e të birit, duke ia lénë në dorë ndérgjégjes së saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*