Kampioni im/Zaferi méson të vértétën e madhe

Zaferi ndòdhet në pritje të dàljes së Sunës nga dhoma, për t’i trégùar se çfarë po ndodh me Fëratin. Gjatë kësaj kohe, ai mérr një mésazh nga motra tij, Nesli, e cila i shpjégon arsyen përse Fërati është në atë gjéndje si dhe që qéllimi ka qenë për ta vràrë. Fërati ndërkohë është shumë réndë, dhe nuk réagon. Pranë tij ndodhet Suna, e cila i pérgjérohet që të ngríhet, pasi duhet ta bëjë së paku për hir të Gyneshit që e prét. Gjéndjen në të cilën ndodhet Fërati, e ndjen edhe Gyneshi në gjumë, shumë i shqétësuar.

Në spítal vijnë pranë Zaferit Nesli, Jamani dhe Serhati. Jamani, nga shqétësimi, i hàkérréhet Zaferit, duke e kàpur atë nga rrobat dhe duke i thënë se nuk ka mbàruar me kaq llògaria, as për të dhe as për Fëratin. Por, atë e ndërprét Nesli. Njëherazi ajo fillon të qàjë me të madhe dhe të bértàsë, duke i kërkuar babait të saj që së paku njëherë të ndàlojë dhe të méndojë se edhe ai mund ta ketë gàbim, si dhe të réfléktojë përse njerëzit i drùhen atij kaq shumë dhe ia fshéhin gjithnjë gjërat.

Ajo trégòn se si a ka kaluar fëmijërinë duke génjyer, pasi kishte gjithmonë fríka nga pérgjigjia e të atit. Zaferi ndàlon Neslin së foluri dhe i trégon të atit se Fërati kishte bërë pak me Tanselin, sepse ky i fùndit i kishte prémtùar që do i rikthénte kùjdéstàrinë e të birit nëse Fërati do ndéshej në kàfaz. Suna e dégjon këtë, e shòkuar, dhe làrgòhet héshtùrazi për në zyrën e saj, ku heq unazën e fejesës me Tanselin, si shénjën përfùndimtare që nuk do kthehet më me të. Ndërsa Jamani, shkon pranë Tanselit dhe e kércénon hapurazi nëse ai sërish do plànífikojë gjë kùndër Fëratit.

Nga ana tjetër, Zaferi do përjétojë një shòkim shumë të madh. Ai merr një telefonatë nga Akfii i cili i kërkon të takohen menjëherë. Në vend të vetes së tij, ai dérgòn një pòstier me një zarf, brenda së cilës është një letër dhe një USB. Zaferi kòntròllon USB-në dhe gjen videon rréfyese të Akifit, i cili i trégon détajisht plànin djàllëzor të Tanselit që nxori Xhevdetin në ndéshje, pa déshirën e tij. Vëllai Sunës ka vdékur pikërisht nga i fejuari i saj. Së paku, ato do marrin një làjm të mirë, i cili është njòftimi nga gjýkàta se Fërati ka rifituar kùjdéstarinë e të birit.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*