Kampioni im/ Zaferi bén hàpin e màdh dréjt Sunës

Ambícia e gàbuar e Tanselit për të fituar pàra dhe për të nxjérrë emra bòksíerësh, e ka vënë gjíthmònë në zgjédhje shumë të gàbùara, me pàsoja të rénda ndër njerëz. Ndër ato që e kanë pésùar më kéq, janë Fërati dhe Zaferi. Ky i fùndit, véndos që të mos qéndròjë më duarlídhur, sidomos që prej natës kur Akifi i dòrëzon USB-në me gjithë të vértétën e fríkshme brenda. Zaferi arrín të mblédhë shumë bùrra trupmëdhenj, bòksíerë dhe të fòrtë, dhe të gjithë së bashku shkojnë në palestrën e Tanselit

Atje thýejnë dhe shkàtérròjnë çdo gjë, pa u ménduar dy herë. Me këtë, i jep një mesazh Tanselit për të ditur me kë është ngàtérruar, dhe jetët e sa personave ka cénuar me vdékjen që i ka shkàktùar Xhevdetit. Por, Zaferi nuk mjàftòhet me kaq. Ai ka arritur të kuptojë që dòktòreshë Suna është vetëm një viktimë e tij. Ajo ka ndàrë Gyneshin nga Fërati vetëm sepse e méndònte Fëratin négàtiv. Për këtë, ai véndos që t’i dòrézojë asaj USB-në me rréfimin e Akifit në të.

Lotët e Sunës nuk pùshòjnë duke parë dhe dégjuar videon, por edhe Fërati nuk mbétet pas. Ai mendon se sa gjatë e ka vùàjtur në ndérgjégje fitòren e asaj ndéshje në ríng, duke ménduar se është bërë shkàktàr i vdékjés së një personi të pafàjshëm. Megjithatë, ai nuk merret me hàkmàrrje për hir të të birit, Gyneshit, për sigurinë e të cilit është i aftë të bëjë çdo gjë. Fërati rrégjistron Gyneshin në shkollë që t’i kthéhet një jéte normale. Por, ai nuk është aspàk në dijéni se sa në rrézik është.

Tanseli dérgon njerëz për të kércénùar Fëratin dhe djalin e tij. Nga ana tjetër, Jamani fillon të sillet çùditshëm me të gjithë. Ai pýet Fëratin nëse së fùndmi i është afrùar ndonjë njeri i panjòhùr më parë, dhe Fërati e apròvon. Për një kohë të gjatë, Jamani shfléton fotografi të hershme dhe lexon një letër, të cilën e mban të fshehtë. Më pas, papritmas, ai zhdùket pa lënë gjùrmë. Askùsh nuk e di se ku ndòdhet ai apo me kë është, ndaj fillòjnë menjëherë kérkimet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*