Kampioni im/Zaferi bàstis pàlestrën e Tanselit

Pérsonat me të cilët ka zgjédhùr Jamani të pùnojë, janë të gjithë në kràhun e tij dhe nuk i pùnojnë punë pas shpine. Kjo vlen për të gjithë, përvéç Kados. Vetëm Keremi ka fillùar ta nùhasë që ai po bën lòjë të dýfishtë si nga Tanseli, ashtu edhe nga Jamani. Do jetë Neslihani ajo që do e shikojë Kadon në palestrën e Tanselit dhe e çùditùr, e pýet se çfarë bën aty, por Kado, në vend që të pérgjigjet, i kthehet me pýetje duke dashur të dijë çfarë bën ajo aty. Ndaj, bien dakord të mos i trégojë asnjëri Jamanit.

Nga ana tjetër, rréfími i Akifit në atë video të dérguar me USB, ka shkàktùar një léhtësim tek Zaferi, përvéç mlléfit që i ka shtùar kùndër Tanselit që për 7 vite me rradhë i ka sjellë në gisht gjithë ato njerëz dhe i ka bërë të vuajnë. Duke e ditur péshën që ka ai rréfim, Zaferi véndos të mos e mbàjë vetëm për vete, por t’ua dòrëzojë 2 pérsonave më të réndésishëm që lidhen drejtpérdréjtë me atë rréfim; Sunës dhe Fëratit. Të dy shikojnë videon teksa secili ndòdhet vetëm, dhe lòtët nuk pushojnë nga asnjëra anë.

Fërati ndihet i léhtésuar pas 7 vitesh ndérgjégje të dérrmùar, ndërsa Suna ndjén néveri për personin që ka léjuar të ketë krahë gjithë këto vite. Ajo shkon tek Tanseli dhe i lë të dijë se tashmë nuk ka asnjë jùstifíkim për t’i dhënë asaj. Sakaq, Jamani shfléton fotografitë e shumë dékadave më parë, ku mes tyre ka edhe një letër të cilën ai e mbàn sékrét. Në një bisedë me Fëratin, Jamani e pyet nëse ndonjë njeri i panjòhur i është afruar së fùndmi, dhe Fërati e pòhon.

Më pas, pa lënë asnjë gjùrmë gjëkùndi, trajner Jamani zhdùket. Askùsh nuk di asgjë për të, me kë është takùar apo nëse ka marrë ndonjë kércénim dhe ndòdhet në rrézik. Ndaj, fillòjnë kérkímet për të. Por, Zaferi nuk e lë me kàq me Tanselin. Ai arrin të mblédhë gjithë djemtë e paléstrës dhe më shumë, ku të gjithë janë fízíkisht shumë të fòrtë, dhe me mjéte të thjéshta në duar, shkojnë në palestrën e Tanselit. Aty, me në krýe Zaferin, fillon të thýéjnë dhe shkàtérròjnë çdo gjë.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*