Kampioni im/Vajza e Dervishit i fùt të gjithë në lòjë

Elisa lé një shíje shumë të pakéndshme tek Suna, në mënyrën se si ajo i kërkon të làrgohet për ta lénë të vétme me Fëratin. Ashtu si Suna, edhe Zaferi nuk béson tek Elisa, duke thénë se mjàfton si pròvë fàkti që është vajza e Dervishit. Ndërkohë, ajo i shpréh Fëratit gjithë fríkën që ka për t’i dàlë kùndër Dervishit, por, Fërati i prémton se nuk ka asnjë arsye për t’u fríkësuar sepse të gjithë do e mbròjnë dhe në momentin që ai do àrréstohet, nuk do mbétet më fríka. Ajo bíndet, dhe Fërati me Jamanin e shoqërojnë për në kòmísariat.

Atje, Elisa kërkon të mos rrégjistròhet zëri tyre në bísedë, gjòja për ta bërë Kasën Blu të ndíhet më e sígurtë. Në të vërtetë, ato të dyja kanë plànet e tyre personale në lídhje me Dervishin, por Elisa kërkon që t’u jàpin në dorë pòlicëve vetëm pròvat të cilat ato kërkojnë,më pas do màrrin mbròjtje dhe do shkëpùten nga Dervishi. Avòkatja e Kasës Blu, telefonon Ryzgarin dhe i trégon se ajo do lírohet por për momentin ka pranë Elisën. Ryzgari e mbàn të fshéhtë nga Dervishi prezencën e Elisës në komisariat.

Ndërkohë, Serhati është përbàllur me Myxhelën, me génjéshtrat e saj të vértetùara me përgjigjet e anàlizàve që Serhati ka në dorë. Në të shkrùhet se ajo nuk ka pàsur aspàk shtàtzani apo abòrt, ndàj, e gjitha ka qenë një génjéshtër e madhe. I zhgénjyer dhe i përlòtur, Serhati pyet Myxhelën se çfarë i ka bérë asaj në jetë, që ajo t’i përgjigjej me një màshtrim të tillë. Sado që Myxhela i përgjërohet për fàlje dhe bétohet se është pénduar, Serhati nuk kthéhet nga véndimi tij, dhe làrgohet nga shtëpia.

Nga ana tjetër, Tanseli tròket në derën e Dervishit, për të rifituar bésimin e tij. Ai híqet sikur edhe vetë ka qénë pré e kùrthit që kishte ngrítur Baruti, ndaj nuk dùhet ta shikojë si fàjtor. Për t’i vërtétuar bésnikérinë Dervishit, Tanseli i parashtron atij 2 arrítjet që ka bërë; një video ku trégohet vràsjà e Barutit duke i bérë të ditur se është hàkmàrrë, si dhe adresa ku mbàhet Gyneshi i fshéhur. Adresa vërtétohet që është e saktë por shtëpia rùhet nga pòlicët dhe nuk mùnd të hyjnë brenda. E fùndit gjë që kërkon nga Tanseli, është vràsjà e Fëratit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*