Kampioni im/ Ferati rikthéhet në rìng si ‘Kàfkas’

Ferati ndodhet nèn pràngat e polìcisë të cilët e akùzojnë për sùlmim ndàj Keremit, dhe megjithatë, ai nuk tregon se si qëndron e vërteta, për të mos i hapur tèlashe Keremit me polìcinë. Por, Keremin e vrèt ndèrgjegjia e tij dhe vendos të tregojë se si rròdhi ngjàrja në të vërtetë. Polìcët kërkojnë të dinë nëse Keremi do e pàdisë apo jo Feratin, por ai thotë se nuk ka àsnjë arsye për të bëjë një veprim të tillë pasi për àsnjë moment, Ferati nuk e ka godìtur.

Në palestrën e Jamanit do vijë edhe Tanseli. Mes tyre ka shumë ngjàrja të pakèndshme në të shkuarën, ndàj Jamani i kërkon që të mos i shkèlë àspak në palestrën e tij. Sìtuata është shumë e acàruar, ashtu si dhe mes Sunës dhe Feratin. Ferati pyet Sunën nëse ajo do shpëtojë ndonjèherë nga ndèrgjegjia për këtë që po bën por pa përgjigje, Suna pyet të njëjtën gjë Feratin. Ai shprèhet se as një sekond të jetës së tij nuk ka shpëtuar nga ndèrgjegjia e vràrë.

Sakaq, Gyneshi ndodhet me dy nëpunësit e shtetit të cilët kërkojnë të hyjnë në psìkologjìnë e fëmijës dhe të dinë të vërtetën e saktë të jetesës së tyre. Raporti tyre nuk do jetë àspak në krah të Feratit pasi Gyneshi tregon se kanë fjetur edhe në një motel me kushte tepër të kèqìa por edhe në një kabinë telefonike. Ideja që shteti mùnd t’i màrrë djalin Feratit, e bën atë më të acàruar se kurrë. Sipas kèndvèshtrimit të Zaferit, ka vetëm një mënyrë për të zgjidhur situatën.

Ferati duhet të rikthèhet si ‘Kàfkas’ dhe të dalë në rìng, për të fituar ndeshje dhe para për të mbàjtur Gyneshin pas vetes. Ai refùzon por Zaferi i bën të qartë që nuk do e bëjë për të thýer premtimin por për të mos hùmbur djalin. Pa pasur zgjidhje tjetër, Ferati pranon propòzimin e Zaferit. Nga ana tjetër, Keremi shkon pranë vàrrit të të atit, duke qàrë me lòt nga turpi që për pak po bëhej vràsës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*