Kampioni im/ Tanseli dërgon letër për Fëratin

Ferati ka dalë me Sunën dhe Gyneshin për të vèçuar pak nga kallàballëku që kanë në shtëpinë e tyre. Gyneshi kèrkon lèje për të lùajtur në rrugë dhe del mènjëherë. Sapo dèl në rrùgë, përbàllë vetes, shìkon një pèrson që për momentin nuk e njèh. Ai është Tanseli. Ai i jèp një lètër Gyneshit dhe i kèrkon që t’ja dèrgojë Feratit. I frìkësuar nga pàmja e Tanselit, Gyneshi vràpon për tek babai i tij dhe i jèp në duar lètrën.

Gyneshi arrìn ti shpjègojë Sunës se kush ishte pèrsoni që i doli përpara në rrugë dhe Suna frìkësohet më shumë se të gjithë aty. Brenda në letër Tanseli i shkruan Ferati se është dhe mùnd të jetë sërish pranë të gjithë personave të tij të shtrenjtë, ndàj bën mirë të rùhet më shumë sepse ai nuk do hèqë dorë kurrë nga hàkmarrja. Gjatë asaj kohe, Kado dhe Zaferi arrìjnë të takojnë Dumanin, takim të cilin ia mùndeson komìsar Zijaja.

Ata të dy kèrkojnë të dinë nga Dumani një tjetër emër të një nga bashkëpùnëtorëve të Tanselit. Në çast, Dumanit i kujtohet që njërin nga emrat nuk e ka dhènë në polìcli. Bëhet fjalë për shoferin e Tanselit, ndàj nëse do arrìjnë ta gjèjnë atë, do lìdhen menjëherë me Tanselin. Sakaq, Gyneshi i kujton Feratit fjalën që i ka dhènë Jamanit para se ai të vdìste, lìdhur me titullin ‘Kàmpion Bòte’.

Gyneshi ndìkon tek Ferati aq sa ta bëjë që të vendosë të dalë në rìng me MekUardin. Ndonëse Suna nuk e pëlqen si ide ajo dèyrohet të pranojë atë vetëm për hir të Feratit. Nga ana tjetër, Nesli meèr sùrprIzën më të bukur të jetës së saj. Keremi i përgàtit ambìentin për ti bërë një propòzim màrtese të dènjë. Unaza që ai mbàn në dorë i përkìste dìkur nënës së tij e cila e kishte màrrë në pròpòzimet që Xhevdeti i kishte bërë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*