Kampioni im/Tanseli cakton datën e martesës me Sunën

Shtëpia e Zaferit është e mbùshur me personat e familjes së tij, të cilët ndjékin raportazhin e tij dhe të Fëratit, ndërmjet televizorit. Të gjithë janë të lumtur dhe plot shpresë për rikthimin e asaj dýsheje dhe ridaljes së Fëratit në ríng. Por, një e paprítur do ndryshojë rrjedhën e gjithë asaj ndjéshjeje. Një person i aùtorizuar shkon pranë Fëratit dhe Zaferit, duke i lajmëruar se nuk do bëhet ndéshja, sepse është anùlluar. Të shòkuar, ato kërkojnë të dinë arsyen, dhe zbùlojnë se sipas analizave që i janë bërë Fëratit, rezùlton që ai të ketë përdorur sùbstanca të palígjshme për të shtuar fòrcën fizike në ríng.

Fërati është mëse i bíndur për veten e tij që nuk i ka përdorur, ashtu siç bésojnë të gjithë familjarët e tij, por, ato nuk mùnd të bëjnë asgjë për ta vërtétuar. I gjithë ky plàn është realizuar nga ana e Tanselit, i cili është bétuar të shkàtérrojë Fëratin. Suna e mendon menjëherë opsionin që pas kësaj të fshíhet Tanseli, ndaj e telefonon vetë, dhe lë takim. Në takim, Tanseli e pohon para Sunës se ai ia ka ngrítur atë kùrth Fëratit, dhe thekson se mùndësinë e shpétimit të kàrrierës dhe të ardhmes së tij, e ka po Suna në dorë, me vetëm një pranim.

Ajo dùhet të pranojë kërkesën e tij për t’u martuar, dhe Tanseli do làrgojë çdo kùrth që i ka ngrítur Fëratit. Sipas tij, kjo nuk kònsiderohet më pyetje, sepse dihet që Suna do sàkrífikojë për Fëratin, ndaj vendos të caktojë një datë për të celebruar martesën e tyre edhe në gjendje civile. Sakaq, Fërati është xhíndòsur  nga ai làjm i rrémë që dél për të, i cili mérr dhénë me të shpejtë në të gjithë mediat. Ai thekson se préstigji i tij është ndòtur me një njòllë që do e ketë të véshtirë ta héqë. Për këtë kùrth, është acàruar së tepërmi edhe Keremi.

Ai kërkon të mos e lërë me kaq por të hàkmerren ndaj Tanselit, gjë që Nesli nuk e pranon. Kjo e fùndit, thekson se nuk mund të përbàllojnë më présione të tjera, ndaj le ta lénë mënjanë hàkmàrrjen dhe të kërkojnë pak qétësi në jetët e tyre. Nga ana tjetër, këtë lajm e shikon edhe Selvi. Ajo ndodhet në shtëpinë e saj, duke u përgàtitur për një takim me Nurhanin, si takim dhe darkë pune. Pasi shikon lajmin, fillimisht héziton nëse do dalë atë mbrëmje apo jo, por, Nurhani e prét atë në derë, dhe Selvi pranon të dalë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*