Kampioni im/Suna ndàhet nga Tanseli

Një bisedë shumë e gjatë dhe e ndjérë nga ana e Zaferit dhe Selvit, bën që ato të dy të kùptohen më së mirë dhe të prémtojnë njëherë e mirë se nuk do génjejnë apo të fshéhin asgjë ndaj njëri tjetrit, sidòqoftë puna. Ato përqàfohen dhe pàjtohen pas gérricjes që u krijua për dashurinë e Neslihanit ndaj Fëratit. Ndërsa një çift tjetër, do ndàhet. Tanseli shkon sërish pas Sunës, por ajo i kérkon që ta shohë sërish në sy dhe t’i thotë se Fërati ia ka bërë plàgën në kòkë. Tanseli mbétet pa pérgjigje.

Ai kérkon të dàlë nga sitùata në mënyra të tjera, por Suna insiston që nëse është i sínqertë, atëherë të shikojnë së bashku rrégjistrímet e kamerave atë ditë që gjòja ka ndodhur kjo ngjàrje me Fëratin. Duke i thénë së fùndmi se ajo e ka dashur për mirësinë dhe dhémbshurinë që ka ménduar se ka në zémër, Suna vendos të ndàhet nga Tanseli dhe nuk i lé hapésirë as për të fòlur. Nga takimi i véshtirë me Tanselin, dòktòreshë Suna shkon pranë Fëratit, në palestrën e Jamanit, ku ndòdhet bashkë me Neslin dhe Zaferin.

Fërati flét véçmas me Sunën, e cila ka një làjm shumë të réndësishëm për t’i dhénë; shéndeti Gyneshit është përmirésuar. Të dy janë shumë të gézuar për këtë, por Fërati kérkon të dijë përse e gjithë kjo mirési ndaj tyre dhe Suna pérgjigjet se mbàse nuk është aq négative sa e ka ménduar. Ndërsa të nesërmen, në pàlestër do vijë Serhati. Ai kërkon vëllanë e tij për të folur, por gjen përballë mlléfin dhe nérvòzizmin e profesor Jamanit, i cili nuk e mùngon ushtrimin e dhùnës ndaj tij.

Serhati bétohet se nuk ka dhénë asnjë déshmi kùndër Fëratit, por fotoja që Myxhela i ka tréguar Jamanit, e bën atë që të jétë shumë dýshues ndàj çdo fjàle. Sakaq, atë ditë, Suna merr Gyneshin nga jétimorja për ta dérguar pranë Fëratit në një takim. Gyneshi kërkon sërish që ai ta màrrë me vete por Fërati i shpjégon se është i détyruar ta lërë aty për pak kohë. Gyneshi shpréhet se nëna e tij nuk do e línte asnjëherë në atë vend, edhe nëse do ishte e detýruar, dhe më pas ai làrgohet. Nga dhémbja, Fërati prànon ofértën e Tanselit për ndéshje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*