Kampioni im/Suna ndàhet nga Tanseli për Fëratin

Myxhela mbërrin në shtëpinë e Jamanit, në minutën e fundit. Me shumë véshtírësi, arrin të përfùndojë fjalinë duke thënë se kanë plànifikuar vràsjen e Fëratit me anë të një shírínge. Ndërkohë, ndeshja ka filluar dhe Fërati nuk mund të gjùajë asnjë grùsht, si pàsojë e ilàçit brenda shíríngës. Zaferi mùndohet t’i japë zemër duke i kùjtuar Gyneshin, por më kot. Sapo Fërati hùmbet ndjénjat, në sàllë hyn Suna, e cila fùtet deri në ríng dhe thërret àmbùlàncën për Fëratin.

Ato mbërrijnë me të shpejtë në spítàl dhe pasi Fërati shtròhet në dhomë, Zaferi lexòn mésazhin e Neslit e cila i shpjégon mbi gjílpérën që i është bërë Fëratit. Ky i fùndit ndodhet nën kùrímin e Sunës, e cila i pérgjérohet që të ngrihet për hir të të birit. Situatën ku ndodhet Fërati, e ndjen edhe Gyneshi. Në spital vjen Jamani, Nesli dhe Serhati. Jamani réagon shumë réndë ndaj Zaferit teksa i kërkon llògari dhe prémton se nuk do e lérë me kaq me Fëratin, por atij ia mbyll gòjën e bija.

Me lòt në sy dhe duke bërtitur, ajo i thotë të atit se askush nuk flét me të çdo gjë, se i mbajnë të fshéhta dhe véprojnë sipas kokës së tyre sepse gjithnjë kanë fríkë nga reagimi që ai mund të japë. Ajo i lùtet që së paku një herë në jetë të pýesë veten nëse vetëm ai ka të drejtë. Nesli përménd fëmijërinë e saj, se si a ka mbushur me génjéshtra vetëm nga fríka që ka pàsur nga babai saj. Zaferi dëgjon Neslin dhe lòtòn, duke i thënë të atit se Fërati kishte bërë màrrëveshje me Tanselin vetëm për 3 ndeshje pasi ai i kishte prémtùar se do ia rikthénte kùjdestarinë e të birit.

Suna mëson këtë, si dhe shíríngën që atij i është dhënë. Ajo hyn në zyrën e saj dhe duke mòs i lënë më asnjëherë hapësirë Tanselit, héq edhe unàzën që e mbante të lídhur me të. Të nesërmen kur mbërrin pòlícía, Suna génjén për të mbùluar fàktin që Fërati ka qenë pjesë e ndéshjeve ílégale. Për më tepër, një làjm shumë i madh do vijë për të gjithë; Fërati ka rífítùar kùjdéstàrinë e Gyneshit. Sakaq, për Zaferin do vijë një letër, me një USB brenda. Ai shikon që Akifi ka rréfyer gjithë ngjàrjen se kush është fàjtori vërtetë i vdékjés së vëllasë së Sunës.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*