Kampioni im/Suna kérkon fàlje nga Fërati

Suna shfrýtëzon çdo mùndësi pùshimi, për të qénë pranë Gyneshit. Përvéç dashurisë që ka fítuar për të si fëmijë, ajo gjíthashtu ndíhet pérgjégjëse për ndàrjen që i ka shkàktuar atij nga Fërati. Me shumë stíl, ndérmjet hístòrive me përralla dhe arusha, ajo i trànsméton Gyneshit mésazhe se si çdo baba është shumë i dhénë ndaj fëmijës së tij, por ndonjéherë, détýrohen të qéndrojnë làrg, për të mirën e fëmijëve të tyre. Ajo arrín të zbùsë méndímet dhe zemrën e tij. Që aty, shkon të tàkohet me Fëratin.

Suna kérkon shumë fàlje nga Fërati, duke fàjësùar veten për ndàrjen e tyre, por, çùdítérisht, Fërati nùk ka asnjë méri ndaj saj, por i prémton se shumë shpéjt do i vérë pùnët në vijë që të màrrë të birin nga jétimòrja. Sakaq, Zaferi qëndron pranë Fëratit teksa ai bën pérgàtitje fizíke për ndéshjen që do ketë në kàfàz. Një telefonatë për Zaferin, do bëjë Fëratin të dýshojë se çfarë po ndòdh. Ai trégohet shumë i fshéhtë dhe bíe në sý të Fëratit, por ia dél të mbùlohet në lídhje me çfarë po bën.

Zaferi shkòn pranë Akifit, e mérr atë véçmas dhe fillon ta shkélmòjë duke i kérkuar me dòemòs që t’i trégòjë se çfarë e lídh me Tanselin dhe çfarë plànesh po thùrin kùndër Fëratit. Por Akfii bétòhet se nuk ka asgjë kònkrete me të, por takòhen vetëm për shkàk të një bòrxhi që Tanseli i ka atij që prej kohës kur Kafkasi pùnonte rregùllisht si bòksier. Zaferi nuk e béson aspak por Akifi ia dél t’i iké nga duart me pàksa màshtrím. Pre e kùrthéve të Tanselit, është bérë edhe Myxhela, e cila po mbàhet péng.

Nga ana tjetër, Kado po pérpíqet të fùsë Shainin në një vàlle të pístë, dhe Keremi e ka vénë re këtë. Gjithashtu, ai dégjon një bisédë të fshéhtë të Kados në lídhje me këtë, dhe mùndohet të paràlàjmérojë Shainin, por ai nuk ia ka aspàk bésën Keremit. Ndërkòhë, Kafkasi është bérë gadi dhe ka hýrë në kàfaz për t’u ndéshur. Në kàfaz, hyn kùndérshtàri i pari, të cilin Kafkasi e rrézòn shumë shpejt. Tanseli dérgon një tjetër, duke çùar në 2 numrin e kùndërshtàrëve brenda kàfàzit, por ai i rrézòn të dy, dhe thýen çdo paràshikim dhe plàn të Tanselit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*