Kampioni im/ Myxhela i ngré kùrth Serhatit

Tanseli drekon me Sunën dhe pérpiqet t’i mbùshë asaj mendjen se Fërati, Zaferi dhe Jamani janë njerëz të kéqinj, që rrézikojnë jetën dhe të ardhmen e Keremit. Tanseli e njéh më së miri Sunën dhe e di që rruga e vetme është të lùajë gjithmonë ròlin e ëngjëllit mbrojtës. Në mbrëmje, ajo shkòn sërish pranë Gyneshit, i cili ndodhet i vetëm për herë të parë. Ai i tregòn Sunës se sa shumë është fríkësuar dhe se asnjëherë nuk ka qëndruar larg babait të tij. Suna véren që Fërati e ka kaluar natën në stòlin jashtë jétimores.

Zemra e saj është shumë e madhe dhe ndihét shumë kéq për këtë màrrëdhënie të shképutur, pjesérisht për fàj të saj. Ndaj, dòktoreshë Suna e mérr Gyneshin për dore dhe i prémton se ka një sùrprizë për të. Ajo e dérgon djalin e vogël pranë Fëratit dhe shikon lumturinë në sytë e të dyve. Për një mòment, Gyneshi méndon që ai nuk ka ardhur, pasi nuk e do më sepse është i sémurë, ndaj dhe e ka lénë në jétimore. Fërati mérr t’i shpjégojë si është puna por Gyneshi nuk prànon as ta dëgjojë dhe làrgohet.

I lénduar nga íkja e pàpritur e të birit, Fërati fàjëson Sunën që ka ndérhyrë mes tij dhe të birit, duke shkàktuar një vràsje aq të madhe ndjénjash, sa ajo do e ketë në ndérgjegje gjatë gjithë jétës. Nga ana tjetër, Nesli shkon pranë Zaferit pasi ai nùk ka shkùar fàre në shtëpi. Edhe babai tyre Jamani është shqétësuar, si për Zaferin, por edhe për Fëratin e Gyneshit.  Neslihani e gjen Zaferin të làrë në gjàk, duke u munduar të mjékojë veten. Ai nuk prànon të flasë me të motrën, pasi ende është i indínjuar  nga dashuria që ajo ndjen për Fëratin.

Sakaq, Serhati tashmë dýshon së tepérmi tek gruaja e tij, Myxhela. Ikjét e saj të shpéshta nga shtëpia, dhe pa shpjégim, e bëjnë atë që t’i shtòhen dýshimet. Gjoja e indinjuar nga fjalët e tij, Myxhela e térheq Serhatin nga krahu dhe e dérgon në gjýkatë, për të pyétur se kush është emri i déshmisë së fshéhtë. Serhati qéndron para gjýkatës, me médyshje nëse do hyjë apo jo, dhe në atë moment, Myxhela e fotògrafon. Ndërkohë, të gjithë djemtë e palestrës së Jamanit, e ngàcmojnë Keremin mbi të atin dhe mes tyre fillon shérri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*