Kampioni im/ Myxhela i ngré kùrth Serhatit

Gríndjen e padréjtë mes Keremit dhe djemve të tjerë të palestrës, e ndàloi Neslihani. Ajo mérr Keremin jàshtë palestrës dhe kérkon ta qétësojë. Ai e vlérëson shumë fàktin që ajo u trégua e dréjtë dhe trégoi se atij po i béhej padréjtësi, edhe pse familjet e tyre janë në një gríndje dhe ftòhje të vazhdueshme me njëra tjetrën. Por, Neslihani nuk e déshiron as fàlendérimin e një familjeje që ka ndàrë Gyneshin nga Fërati. I lòdhur nga gjithë dita në palestër, atij i duhet të sqàrojë sërish Sunën se nuk dò héqë dòrë nga bòksi.

Serhati dhe Myxhela, nga ana tjetër, rikthehen në shtëpinë e tyre, por Serhati vijòn të jetë shumë dýshues nga sjélljet e saj dhe shpéshherë i thékson se askùsh tjetër pérveç saj nuk mund të jetë déshmitari i fshéhtë që po kërkòhet. Myxhela kùndërshtòn, por më kòt. Tashmë Serhati është mëse i bíndur se është ajo. Ndaj, Myxhela vijòn me plànin e saj shumë të réndë dhe tínézar. Ajo shkon pranë mësues Jamanit dhe Neslihanit, në shtëpinë e tyre, për t’u thënë se gjòja është shumë e shqétësuar.

Kjo, për shkàk se ka zbùlùar që déshmítari i fshéhtë është bashkëshorti i saj, Serhati. Fillimisht Jamani nuk e béson, duke e dítur se ajo ka qénë e para që nùk ka pranùar Gyneshin dhe Fëratin dhe i ka nxjérrë nga shtëpia. Për t’i bíndur, ajo u tregon foton që i ka shkrépur Serhatit teksa ai qéndronte me médýshje para gjýkatës ku do hýnte për të mësuar nëse Myxhela ka qenë déshmitarja e fshéhtë apo jo. Jamani shòkòhet i tëri dhe nuk ka më çfarë të thòtë ndaj kësaj pabésie.

Sakaq, Suna ndihet në fàj për ndàrjen mes Gyneshit dhe Fëratit. Për këtë arsye, ajo shkon pranë drejtoreshës së jetímòres ku po qéndron Gyneshi. Ajo i kérkon me pérulje që t’i mundésojë takim Gyneshit me Fëratin, pasi màrrédhënia e tyre është shumë e ngùshtë. Drejtoresha prànon menjëherë dhe po atë ditë, Fërati shkon të takojë Gyneshin. Me shumë kéqàrdhje, kùjdestarja e Gyneshit i trégon se ai refùzon që të takohet me të atin, për sa kohë që pas takimit, ai sërish do e lërë në jetímore.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*