Kampioni im/ Gyneshi réfuzòn të takòjë Fëratin

Suna është bërë një nga shkàktàret e ndàrjes së Gyneshit dhe Fëratit. Për këtë arsye, ajo ndihet në fàj dhe véndos të màrrë hapa të tjerë. Ajo shkon pranë drejtoreshës së jétimores dhe i trégon asaj se sa i dhénë është Fërati pas të birit, aq sa ka qéndruar gjatë gjithë natës duke prítur pas jétimores, për ta tàkuar atë. Dréjtoresha është në díjeni të kësaj dhe bíe në të njétjin méndim me Sunën, që babë e bir dùhet të kenë vizita pa límit me njëri tjetrin. Brenda ditës, Fërati do shkojë në jétimore.

Edhe ai vetë është angàzhuar me mënyra të tjera për të rifítuar të birin, por nuk ia ka dàlë. Suna e làjmëron se mund të shkòjë ta takòjë dhe ai shkòn menjëherë. Teksa prét me màll të tàkojë djalin e tij, në derë do hýjë kujdestarja e Gyneshit. Ajo i tregon se Gyneshi nuk prànon të vijë dhe të takohet me babanë e tij, për sa kohë që pas tàkimeve, sërish do ndàhen, duke e lénë Gyneshin në jétimore dhe duke u làrguar ai për vete. Nga ana tjetër, Serhati bíe pre e kùrthit të Myxhelës.

Serhatit i janë bérë foto, pa díjeninë e tij. Pasi Myxhela bíndet se nuk do arríjë t’i ndrýshojë mendimin e qàrtë që Serhati ka, se ajo është déshmitarja e fshéhtë, véndos të béjë një tjétër plàn për të dàlë vetë e làrë. Ajo shkon në shtëpinë e trajner Jamanit. Ky i fùndit, ndòdhet vetém me Neslihanin në shtëpi dhe nuk e béson aspak gjòja shqétësimin e Myxhelës se Fëratin e ka tràdhëtuar vetë vëllai i tij, Serhati. Pavàrësisht kësaj, Myxhela arrin t’i bíndë kur u trégon foton e Serhatit para gjýkatës.

Sakaq, në palestrën e Jamanit po ndòdhin shumë pabési. Mes tyre, i ashtuqùajtùri Kado, fillon të nxísë djemtë më të vegjël se ato po pérdoren dhe shfrýtëzohen nga Jamani. Ndonëse e kùndërshtojnë, ai sërish insíston. Bisedën e tij të lígë do e ndërprésë Keremi, fàre ràstësisht. Teksa mbésin vetëm, Keremi i shpréhet Kados me bíndje se është në díjeni që ai me Tanselin po lévizin fshéhtas ca gùrë. Kado pròvon të kùndérshtojë por nuk mund t’ia hédhë pòshtë Keremit atë që ka parë, Kadon duke dàlë nga zyra Tanselit.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*