Kampioni im/ Gyneshi ndryshon rrjedhën e ngjarjeve

Nesli drèjtohet për në sàllën e pàlestres ku e kanë thìrrur. Ajo fùtet brenda ngadalë dhe fllimisht çùditet kur shikon që dritat janë të fìkura. Brenda, Nesli gjen Keremin në mes të rìngut të zbukùruar vetëm për të. Rìngu është mbùshur gjithandej me tullumbace dhe qirinj që të krijohet ambìenti sa më i përshtàtshëm për atë që do të bëjë Keremi. I ùlur në gjùnjë, ai i kèrkon Neslit që të martohen sëbashku. Unaza që Keremi mbàn në duar është një tràshigimi familjare brez pas brezi.

Ai trègon se babai i tij i ka propòzuar nënës së Keremit me atë ùnazë. Mes të tjerave, ai thèkson se për ta blèrë atë unazë babai i tij ka punuar edhe ditën edhe natën, derisa i ka grùmbulluar pàratë. Nesli lòton nga hìstoria e unazès. Sakrìfìcat, dhe surprìzat që Keremi i ka bërë dhe menjëherë pranon propòzimin e tij. Nga ana tjetër, Ferati ka dalë me Sunën dhe Gyneshin. Ky i fùndit kërkon leje për të luajtur në rrugë ku do i afròhet Tanseli për ti dhènë dìçka.

Gyneshi vràpon për tek Ferati dhe Suna dhe i tregon se një burrë donte ta gràbiste. I bìndur që e njeh, Gyneshi i shpjègon Sunës se kush ishte ai person dhe Suna me Feratin kùptojnë se ishte Tanseli. Ai ka sjèllë një letër pòsaçërisht për Feratin, ndërmjet së cilës ai e kèrcènon se në çdo moment i afròhet të dashurve të tij duke iu rrezìkuar jetën. Ajo që frìkësòhet më shumë nga ajo letër është Suna. Teksa ajo bisedon me Feratin pranë tyre àfrohet Gyneshi.

Ky i fùndit, pyet se çfarë do të ndòdhë me fjàlën që Ferati i ka dhènë Jamanit. Gyneshi kupton se për shkàk të opèrimit ai nuk do të prànojë ndèshjet duke rrezìkuar të mos màrrë titullin e kampionit të botës dhe insìston shumë se nuk duhet ta lère pas dore fjalën që ka dhènë për àsnjë arsye. Pas fjalëve të Gyneshit, Ferati e rimendon çèshtjen e ndèshjes të cilën e diskùton me Sunën derisa arrìn ta bìndë edhe atë që të dalë nga ndeshja pa e dèmtuar veten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*