Kampioni im/ Jamani i ofron punë Feratit

Serhati, vëllai i Feratit ndodhet përbàllë Zaferit. Ai i shfàqet i intérésuar për shëndetin e Gyneshit dhe mirëqénien e Feratit, por Zaferi nuk e lë të flasë. Ai i kujton se mùnd ta kishte mbýllur gojën para gruas së tij e cila është shumë mosmírënjohëse dhe e etùr për para, por nuk e bëri. Ndàj, as Gyneshi dhe as Ferati nuk kanë névojë për Serhatin, por, sipas Zaferit, ai vetë do jetë edhe vëlla edhe çdo gjë për të, pasi për të është i gatshëm të japë jetën.

Në mbrëmje, Suna shkon në shtëpi dhe gjen Keremin énde zgjuar. Ajo i tregon për brézin e kampionit që Gyneshi i dha, dhe mùndohet t’i shpjegojë që Gyneshi nuk ka àsnjë fàj për çfarë ka bërë babai tij, pràndaj nuk duhet ta bràktisin në këtë sëmùndje të vështírë që ka. Ajo provon t’i dhùrojë brézin Keremit meqë ai e donte, por Keremi e refùzon dhe thotë se do ia màrrë në ring atë bréz dhe emrin Kampion.

Në restorantin ku po punon Ferati si pjatalarës, shkon edhe Gyneshi. Teksa ai po ha, kamarieri fillon të bëjë fjalë me Feratin, duke e urdhéruar të làrgojë djalin, por Ferati nuk pranon. Një klient prezent, është i pakénaqur me shérbimin dhe inàtin e tij e nxjérr nga kamarieri. Në lokal fillon një zénkë e madhe dhe Ferati mérr Gyneshin për ta nxjérrë jàshtë që të mos vrítet nga thýerja e pjatave dhe rrýmuja që po ndodh.

Pronari vjen dhe pushon Feratin nga puna. I pashprésë, Ferati shpréhet me ish-trajnerin e tij, Jamanin, i cili i ofron ta màrrë vetë në punë. Tashmë Ferati do punojë si pastrues në palestër. Teksa ndodhet duke pastruar, në palestër vjen Suna. Ajo i tregon se me vràsjen e të vëllasë. ai ka vràrë edhe gjithë familjen, por gjithsesi, ajo do màrrë përsípër kurímin e Gyneshit. Këtë do e bëjë me kùsht që të dorézojë djalin në shtet, por Ferati nuk pranon assési.  

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*