Kampioni im/ Ferati bíe pré e kùrthit të Taslenit

Neslihani kalon kohë me Gyneshin duke u përkujdésur për të, pasi ndjén një dashuri shumë të madhe, si për të, por edhe për Feratin. Të dy së bashku ndodhen në shtëpinë e trajner Jamanit, duke treguar histori të ndryshme. Nga dashuria e madhe dhe e fshéhtë që ndjén për Feratin, Neslihani i thotë Gyneshit se ndoshta një ditë ata do mùnd të jenë nënë e bir.

Sakaq, teksa Gyneshi ndodhet tek Neslihani dhe Jamani, Ferati vendos të shkojë tek doktoreshë Suna. Ai shkon në klíníkën e saj në privat, duke i folur me zemër në dorë. Me lòtët që i rrjédhin në sy, ai i tregon doktoreshës se si është marrédhénie tij me Gyneshin dhe se për asgjë në botë nuk do i shérbente më shumë atij që t’i ndànin. Ai i pérgjérohet që ta tërhéqë padínë nga polícia.

Nga ana tjetër, Keremi është i bíndur se do të bëhet bòksier i madh, për të dalë në ríng e për të màrrë titullin e kampionit. Ai stërvitet çdo ditë, me orë të gjata, duke lënë pas shkollën, familjen e shoqërinë. Por, një dëshirë e çudítshme do lindë në zemrën e tij. Ai i del para trajner Jamanit dhe i kërkon që të jetë nxënës i tij, e ta mësojë se si të dalë në ríng. Jamani pranon dhe fillon menjëherë trajnímin ndàj tij.

Gjatë gjithë këtyre ngjàrjeve, Tasleni véndos t’i shkojë pranë Kafkasit dhe t’i flasë mbí çéshtjen e Gyneshit. Ai i thotë se më e mira e mùndshme është t’ia dorézojë të birin shtetit. Ferati sërish e refùzon, por, Tasleni, ka përgatitur një kùrth për Feratin, në mënyrë që ky i fundit të përfùndojë në políci. Ferati bíe pré e këtij kùrthi dhe inàtin e nxjérr nga Suna. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*